Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális út Egyiptomba 2014

Spirituális út Egyiptomba

A Hathorokkal, Jézussal, Kryonnal
 

Budapest - Kairó - Giza,Nagypiramis,Szfinx - Luxor - Dandara -
Nyugati Part,Majmok Völgye - Keleti Part,Karnak - Hurghada - Abou Ghourab -
Kairó - Budapest

 

Ez az út nem turistaút, bár lesz benne pihenés, szórakozás, de a lényeg, hogy visszavigyük az ősi tudást és elvigyük, lehorgonyozzuk az új energiát Egyiptomba is. Ez egy felvállalt komoly spirituális munkaút, egyéni, csoportos, sokszor nehéz megtapasztalásokkal!


AZ  ÚT SORÁN ÉLŐ  MÉDIUMI KÖZVETÍTÉSEK, AKTÍVÁLÁSOK LESZNEK! A PIRAMISBAN A HATHOROK, JÉZUS ÉS FÖLDANYA FOGNAK MEGSZÓLALNI! AKTÍVÁLJÁK BENNÜNK AZ EMLÉKEKET A TUDÁST, AMIT ELFOJTOTTAK BENNÜNK.

 

9 nap - 8 éjszaka
Indulás: 2014 november 07.
Érkezés: 2014 november 15.


 

1. nap (november 7):

Érkezés Kairóba a repülőtérre, ahol segítenek átmenni  a vámon, összeszedjük a csomagokat, találkozunk az idegenvezetőnkkel.
Ezután busszal elvisznek a hotelbe, ahol az éjszakát töltjük és ahol egy üdvözlő közös vacsorában lesz részünk. Ezután élő médiumi közvetítés lesz.

Hotel: Oasis Pyramids Hotel (kertre néző szobákkal)

 

2. nap (november 8): Giza Pyramids és Sphinx-Privát vizit - Repülés Luxorba, helyi repülőjárattal
 

Reggeli után elutazunk a Gizai piramishoz, ahol megtekintjük a Szfinx-et és a piramist, teljes idegenvezetéssel, majd mivel két órára kibéreljük a piramist, lehetőségünk lesz arra, hogy magunkban és közösen is meditáljunk, bemenjünk az alsó kamrába és a beavató folyosóra is, ahol a HATHOROK, JÉZUS és FÖLDANYA már fognak minket várni egy élő médiumi közvetítéssel, hangfrekvenciákkal. Ezt már kérték tőlünk és előre jelezték, hogy ott is ott lesznek és az egész egyiptomi utunkon végigkísérnek.
Ezen a napon a jelenlévőkben felismerések, oldások, aktiválások, esetleges beavatások történhetnek, amit felhasználhatunk az emberiség, Földanya és saját magunk hasznára.

Az alsó kamrában található Amenti termének bejáratánál lesz az élő médiumi közvetítés. Könnyű ebéd lesz a vizit során és délután elszállítanak minket a reptérre, onnan egy rövid ideig tartó helyi járattal elrepülünk Luxorba, a régi Thébába, elfoglaljuk a szállásunkat a hotelben és a továbbiakban szabad esténk lesz. Ezen az estén is lesz élő médiumi közvetítés.


Szállás: Steignberger Nile Palace Hotel (belső udvarra néző szobákkal)
Étkezés: Reggeli, könnyű ebéd, vacsora

 

3. nap (november 9): Luxor - Dandara (Hathor Templom) - Luxor Templom by night
 

Ezen a reggelen elvisznek minket Dandarába  a Hathor templomba, itt lesz szabad időnk,közös és egyéni meditációra, élő médiumi közvetítés is lesz , majd  visszamegyünk Luxorba a hotelbe.
Este ellátogatunk a Luxor templomba, majd éjszakára visszamegyünk a hotelbe.
Esti élő médiumi közvetítés is lesz.

Szállás: Steignberger Nile Palace Hotel
Étkezés: Reggeli, könnyű ebéd, vacsora


 

4. nap (november 10): Nyugati Part - Majmok Völgye - Karnak Templom - Utazás Luxorból Hurghadába
 

 

 

Reggel ellátogatunk a Majmok Völgyébe, ahol egy nagyon jól konzerválódott sírhelyet nézünk meg. Itt van eltemetve a leghíresebb ősi egyiptomi főpap, akinek neve: Ay. Ennek a helynek szívbemarkoló a hangulata az óriási hegyek között. Aki elég figyelmes önmagára és a helyre, óriási csendet, békét, majd ezzel együtt csodálatos zenét érezhet és hallhat belső füleivel. Itt szintén élő médiumi közvetítés lesz (Hathorok, Jézus, Kryon).

 

 

 

Délután visszamegyünk a hotelbe, összepakolunk és elutazunk Karnaki templomba a keleti partra, majd onnan elutazunk Hurghadába, ahol az elkövetkezendő 3 éjszakát fogjuk tölteni. Élő médiumi közvetítés megint lesz.
 

Szállás:Sun Rise Holidays Resort
Étkezés: Reggeli, könnyű ebéd, vacsora a hotelben

 

5.-6. nap (november 11-12): Pihenés és szabad program a hotelben
11:11! Meglepetés program! :-)

Fakultatív program.

Étkezés: reggel, ebéd, vacsora a hotelben.

 

7.nap (november 13): Hurghada - Kairó


Szabad délelőtt, ebéd, majd délután megkezdjük az utazásunkat légkondicionált busszal vissza Kairóba, ahol egy helyi étteremben vacsorázunk. Elfoglaljuk a hotelszobákat, az estét a hotelben töltjük.
 

Hotel: Oasis Pyramids Hotel
Étkezés: reggeli, könnyű ebéd, vacsora


 

8. nap (november 14): Abou Ghourab - Öreg Iszlám Kairó és Öreg Bazár
 

A napot Abou Ghourab megtekintésével kezdjük, ahol az ősi egyiptomiak által épített Nap Templomot fogjuk megnézni. Ez egy érintetlen hely, mely régóta ismert, de az ásatások során nem régen megtaláltak egy márványtáblát, melynek óriási energiája van. Ez a hely nincs nyitva a nagyközönség és a turisták számára,csak nekünk mutatják meg, melyet 2 órára bérelünk ki. Ez a templom , a Napisten tiszteletére és dicsőségére épült, mely nem messze Memphis várostól található. Itt közvetítés is lesz (Hathorok, Jézus, Kryon), Könnyű ebéd után ezen a délutánon az öreg iszlám bazárban folytatjuk Kairói városnézésünket, egyben megnézzük az Öreg Kaput és az Öreg Mecsetet (Moez Street), és végül Egyiptom legrégibb bazárjában teszünk látogatást. Estefelé visszamegyünk a hotelba, ahol a búcsúvacsora lesz.  Utolsó éjszakánkat a hotelben töltjük. Élő médiumi közvetítés ezen az estén is lesz.

Szállás: Oasis Pyramids Hotel
Étkezés: reggeli, könnyű ebéd, vacsora


 

9.nap (november 15): Kairó - Budapest
 

Hazautazás   


Az utazás ára:
 

449 000 Ft, melyben benne foglaltatik az összes utazás repülővel, a helyi repülőjáratot is beleértve, transzferrel, busszal, összes étkezés, szállás 5 csillagos hotelekben, belépők, az egész Nagy Piramis kibérelése két órára, a Nap Templom (Abou Ghourab) privát kibérelése 2 órára, napközben az ivóvíz biztosítása, az idegenvezetés díja, a kötelező borravalók, a vízum.


Plusz pénzt csak az egyéni vásárlásokra és a fakultatív programokra kell hozni, ami nem kötelező.

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 1.
Jelentkezés e-
mailben: andras.hathorok@gmail.com

Ha a jelentkezési határidőn túl jössz rá arra, hogy mégis jönni szeretnél, akkor szólj bátran és megteszünk mindent, hogy el tudj jönni!


Fizetés részletekben:
Első részlet (2014 augusztus 1-
ig): 200 000 Ft.
Második részlet (2014 október 15-
ig): 249  000 Ft.

Gyermek ár: 280 000 Ft