Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  

 

 

Kép Lukácsi Mária a nevem és 1968. október 7-én születtem. Amennyire vissza tudok emlékezni, mindig kereső voltam. Gyerekkoromban gyakran imádkoztam Istenhez a magam módján, később kerestem a szellemi, lelki dolgokkal foglakozó könyveket, folyóiratokat. Volt, hogy évekig nem foglalkoztam az ezotériával egy-egy könyv elolvasását kivéve. Egyszer csak elkezdtem befelé fordulni, kerültem a társaságot, vágytam a magányra. Rövid időn belül több olyan spirituális emberrel találkoztam, akik felhívták a figyelmemet, hogy dolgom van ezen az úton.
Éreztem, hogy igazat mondanak. Kezembe akadt egy könyv, ami a transzmédiumitásról szólt, próbálgattam magamon a leírtakat. Hamarosan furcsa dolgokat tapasztaltam, éreztem, de a gyakorlás után mindig mélységes nyugalom és béke szállt meg. A furcsa tapasztalatoktól megijedtem és igazából nem is volt vele komolyabb szándékom. Úgyhogy letettem a könyvet. Aztán egy barátnőm beiratkozott a Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolára és én vele tartottam. Négy éves képzés volt.
Nagyon sok ismeretet szereztem és megtanultam érzékelni a finomabb energiákat. Aztán az iskola alternatív rendelőjében dolgoztam néhány évig,
ahol gyakorlatban is tudtam alkalmazni az addig szerzett ismereteimet. Az ott gyógyuló emberekkel való beszélgetések során észrevettem, hogy megnyílnak nekem, és a velem kialakuló lelki kapcsolat pozitívan hat rájuk.
Ráláttam és rávilágítottam a problémáik gyökerére, beszéltem nekik és utólag gondolkodtam, hogy honnan is jöttek azok a gondolatok, információk. Aztán egy barátnőm említette, hogy Kryon közvetítésekre jár és szerinte nekem is el kéne mennem oda. Fél évig mondogatta, de nem érintett meg a dolog, aztán egy napon természetes volt, hogy elmegyek vele.
Szabó Pálma élő médiumi közvetítésére kísértem el, eléggé hitetlenkedve.
Hamar rájöttem, hogy tévedtem, megérintettek az energiák, az üzenetek. Elkezdtem rendszeresen járni ezekre az alkalmakra és hatalmas változások indultak el bennem. Aztán egyszer Kryon otthon is megszólított és elkezdett felkészíteni fizikai, lelki, és energetikai szinten. Ezek a folyamatok, tisztulás, rezgésemelkedés hosszú ideig tartottak és a mai napig tartanak, csak már nem olyan intenzitással. Az első pár mondatot, amit közvetítettem, Kryon segített kimondani, de utána nem jött többet. Elszomorodtam, hibáztattam magam, hogy biztosan elrontottam valamit. Páromnak, Andrásnak, aki Kryon közvetítő elmondta, hogy más entitást fogok közvetíteni, Ő csak felkészített. A Szilfa tisztáson az egyik Szeretetegysége napon szólt András, hogy készen vagyok és most a meditáció alatt kérdezzem meg, hogy kit fogok közvetíteni. Két entitás jelentkezett be, mindkettő nagy meglepetés volt számomra. Ízisz és Mária Magdolna 2008. őszétől vannak velem.
Nyilvánosan 2009. januártól közvetítem energiaminőségeiket és üzeneteiket.
Ízisz elmondta, hogy már a régmúlt időkben is szolgáltam Őt, segítője voltam. Leírhatatlan érzés, amikor szeretetükkel és fényükkel betöltenek és magukhoz emelnek. Igyekszem méltó maradni, a velük való kapcsolatra és közös munkára.