Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Szeretettel meghívunk egy különleges élmény átélésére a világ egyik legnagyobb zenész-zeneszerzőjével,

Robert Haig Coxonnal
egy négyórás workshop keretében!
 
Én vagyok a Szeretet, én vagyok a Fény

Felkészülés 2012-re, és az utána következő időkre
 
Címmel
Oli Lukner
meghívott gyógyító közreműködésével.
 
A workshop segítséget nyújt abban, hogyan
  • engedd el a múltadat,
  • érezd meg belső erődet,
  • mozgósítsd energiáidat,
  • élesítsd a szándékod,
  • nyisd meg szíved kapuját
  • és végül, hogyan ragyogj
a zene gyógyító erejének segítségével.
 
Éld át a zene, a szeretet és a mély gyógyító energia összefonódását Roberttel és Olival.
 
A workshopról:
 
Ahogy ezekben a különleges időkben 2012 felé és 2012-n túl a belső átalakulás útján járunk, sokunkban megjelenik az igény, hogy letegyük múltbéli terheinket, régi, túlhaladott elképzeléseinket és szokásainkat és ajtót nyissunk Igaz Önvalónknak: annak a végtelen szeretetnek és fénynek, amelyek mi magunk vagyunk.
A workshop keretében Robert válogatott darabokat fog előadni szerzeményei közül. Robert zenéje lelkünk hangján szóló isteni eszköz, mely felébreszti tudatosságunkat, a bennünk rejlő lehetőségeket és megnyitja szívünket, így megteremtve az egységet minden létezővel. Mindezek átélését Oli vezetett meditációkkal segíti majd, végigvezetve bennünket lényünk minden rétegén.
Sokan nem tudják, hogy Robert nem csupán zeneszerző, hanem tehetséges gyógyító is. Olival együtt ezt az erőteljes gyógyító energiát a közönség átalakulásának elősegítésére fogják összpontosítani, fenntartva a gyógyulás tiszta közegét, hogy a lehető legcsodálatosabb lénnyé válhassunk.
 
Robertről és Oliról:
 
Robert Haig Coxon világhírű zeneszerző, előadó, és számos bestseller album szerzője. Művei, mint például a Crystal Silence vagy a The Silent Path milliók szívét érintette meg, szolgált katalizátorként átalakulásukban fizikai, mentális és spirituális szinten. Robert, aki Kryon zeneszerzőjeként is közismert, mindezidáig 26 országban lépett fel és tanított a zene csodálatos gyógyító erejével.
 
Oli Lukner Szlovéniából származik, 20 éve foglalkozik gyógyítással, tanít, oktat. Gyógyító energiák tiszta csatornája, melyek segítenek az egyénnek az általa elérhető legmagasabb tudatosság felé elmozdulni, és szívből élni az életet. Oli egyike korunk nagyszerű gyógyítóinak, és világszerte sok gyógyító mentora.


Robert Haig Coxon
Én vagyok a Szeretet, én vagyok a Fény
 
Időpont: 2011. 09. 26. (HÉTFŐ) 18-21 ÓRÁIG
Helyszín: MOHA Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.
Ára: 7 500 Ft


Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Megközelítés:

Gépjárművel:
Budáról az Árpád-hídon áthaladva Pestre a Róbert Károly körúton, majd a Hungária körúton a Thököly úti kereszteződés után 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán, ismét jobbra.
Pestről a Thököly úton haladva Zugló felé a Hungária körúton jobbra kanyarodva, majd 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán ismét jobbra.
Az épület a bal oldalon található. A környező utcákban jó a parkolási lehetőség.

Tömegközlekedéssel:
1-es villamossal, vagy 7-es, 173-as buszokkal a Thököly út–Hungária krt. kereszteződéséig. Onnan a Thököly úton a város felé tartva az első kereszteződés balra a Gizella út, az épület a jobb oldalon található.
 

Térkép


Étkezési lehetőség: a MOHA Ház éttermében a la carte rendszerben.

Bővebb információért a jegyvásárlásról kérlek hívd munkanapokon 10–18 között a
06-30/717-2012 számot.

Fizetés banki átutalással Euróban is lehetséges.
A jegyeket postán ajánlott küldeményként kézbesítjük.
Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényeiteket előre jelezzétek!

Szeretettel és a mielőbbi viszontlátásig:

Nagy László Zoltán