Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazatérés

Az 1 napos workshopot Lee Caroll tartja a Hazatérés, a Kryon-sorozat legnépszerűbb kötete alapjánés a nap folyamán Kryon is bejelentkezik majd!

„Tudom, most azt hiszed, én vagyok a csodálatos. Bár láthatnád, Te milyen vagy! Egy szép napon meglátod majd.” (Kryon)

Lee Carroll és Kryon ezen a napon egy lenyűgöző szellemi kalandra hív sok mókával és nevetéssel, mely a spirituális hazáját kereső ember küzdelmeiről, felismeréseiről, majd végső önmagára ébredéséről szól.

A Hazatérés, a magyar Kryon-sorozat 8. kötete különleges könyv: egy letehetetlenül izgalmas kalandregény szellemi és valódi értelemben egyaránt, mely méltán vált a magyar Kryon-olvasók kedvencévé.

Egy angyal első pillanatban megdöbbentőnek tűnő lehetőséget kínál a könyv főhősének, Michael Thomas-nak. Teljesülhet leghőbb vágya, és örömtelen, egyhangú életét hátrahagyva megtalálhatja valódi otthonát, ha vállalja, hogy a kijelölt ösvényen önként, szabad elhatározásából végighaladva bejárja a szellem és lélek hét házát. Michael Thomas vándorútján egy angyalok lakta földön halad, s a rá leselkedő veszély árnyékában mély tapasztalatokra tesz szert önmaga csodálatos lényéről.

„Ha valaha is kérdezted már Istent: ’Mit akarsz, mit tegyek?’ – ez az utazás, ez a nap Neked szól! Csatlakozz Michael Thomas-hoz izgalmas útján – lehet, hogy emlékeztet a tiédre. Jó utazást!” (Lee Carroll)

Biography

Az 1 napos workshopot Lee Carroll tartja a Hazatérés, a Kryon-sorozat legnépszerűbb kötete alapján és a nap folyamán Kryon is bejelentkezik majd!

Hazatérés – 1 napos workshop
Lee Carroll-lal és Kryonnal


Időpont: 2011. 09. 27. (KEDD) 10-17 ÓRÁIG
Helyszín: MOHA Ház, 1143 Budapest, Gizella út 42-44.

Ára: 13 000 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Megközelítés:

Gépjárművel:
Budáról az Árpád-hídon áthaladva Pestre a Róbert Károly körúton, majd a Hungária körúton a Thököly úti kereszteződés után 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán, ismét jobbra.
Pestről a Thököly úton haladva Zugló felé a Hungária körúton jobbra kanyarodva, majd 300 méterre a Semsey Andor utcán jobbra, majd az első utcán, a Gizella utcán ismét jobbra.
Az épület a bal oldalon található. A környező utcákban jó a parkolási lehetőség.

Tömegközlekedéssel:
1-es villamossal, vagy 7-es, 173-as buszokkal a Thököly út–Hungária krt. kereszteződéséig. Onnan a Thököly úton a város felé tartva az első kereszteződés balra a Gizella út, az épület a jobb oldalon található.

Térkép

 

Étkezési lehetőség: a MOHA Ház éttermében a la carte rendszerben.

Bővebb információért a jegyvásárlásról kérlek hívd munkanapokon 10–18 között a

06-30/717-2012 számot.

Fizetés banki átutalással Euróban is lehetséges.
A jegyeket postán ajánlott küldeményként kézbesítjük.
Kérjük, hogy ÁFÁ-s számla igényeiteket előre jelezzétek!

Szeretettel és a mielőbbi viszontlátásig:

Nagy László Zoltán