Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A HatHorok üzenetei Tom Kenyonon keresztül 2008. 03. 24.

2008.07.02
A Hathorok üzenete a Föld számára Tom Kenyonon keresztül

 

A Hathorok március végén adták át ezt az üzenetet Judinak és nekem, de akkor éppen úton voltunk, ezért mostanáig nem tudtuk nyilvánosságra hozni.
Úgy gondoltuk, te is szeretnéd tudni, milyen üzenetet adtak át nekünk egy közvetítés során, néhány nappal ezelőtt. Tulajdonképpen megerősítették, hogy korábbi jóslataik és előrejelzéseik kezdenek beigazolódni. Egyre gyakoribb a rendellenes időjárás, mint ahogy az egész Föld is növekvő ütemben változik. Külön hangsúlyozták, hogy a jéghegyek és a gleccserek olvadása az egész bolygón gyorsabb lehet, mint ahogyan azt a tudósok megjósolták. Azt is elmondták, hogy ez az ökológiai helyzet a teljes pusztulásig is eljuthat. Ez egyéni szinten azt jelenti, mindezt mi magunk teremtettük meg.
Nem hiszem, és nem is érzem, hogy a Hathorok a végítéletet hirdetnék. Ők mindig azt mondták, hogy saját valóságunk társteremtői vagyunk és a negatív helyzetek visszafordíthatók akár az utolsó pillanatban is. Megjegyzéseikkel csupán azt akarják kifejezni, hogy az általuk átadott információk lehetővé teszik mindnyájunk számára, hogy jobb döntéseket hozzunk magunk és szeretteink számára a jelenlegi, példa nélküli változások közepette.
Nem állítják, hogy a jóslataik elkerülhetetlenül bekövetkeznek. Ez olyan lenne, mintha valaki kijelentené, hogy kilyukadt az autód gumiabroncsa, kezd leereszteni, és azt jósolná, hogy nem tehetsz ellene semmit, meg kell várnod, míg teljesen lapos lesz. Az információ és a tudás megerősíthet bennünket, de csak akkor, ha használjuk a gyakorlatban és nem sújt le vagy bénít le teljesen az, amivel szembesülünk.
A Hathorok azt is jelezték, hogy egyre gyakrabban fognak mostantól üzeneteket átadni a Föld számára, amint az események felgyorsulnak. Nem jelezték, hogy pontosan milyen rendszerességgel adják majd át az üzeneteket, de nincs is szükség arra, hogy ezt előre jelezzék.
Az alábbi üzenet a Föld mágneses mezejéről szól, és arról, hogyan hat ránk.
Megjegyzés: Örömmel tudatjuk, hogy Tom Kenyon CD-inek nagy része mostantól mp3 formátumban elérhető a http://tomkenyon.com/store/ honlapon. Az alábbi üzenet eredeti angol szövegét elolvashatod a http://tomkenyon.com/earths-magnetic-field/ weblapon is.

 

A Hathorok üzenete a bolygó számára a Föld mágneses mezőjéről

 

Hadd adjunk nektek egy átfogó képet a bolygótok jelenlegi helyzetéről, úgy, ahogyan mi látjuk.
A Föld mágneses mezeje most kissé megzavarodott és átalakulóban van. Ez interdimenzionális szinteken nyilvánul meg, és a háló egyre jobban megnöveli a mágneses mező hullámainak amplitúdóját és erejét. A Föld mágneses mezejének átalakulása olyan, mint egy nagy hullám, mely nagyon gyorsan emelkedik és esik, és a rezgések nagyjából egy percesek, de jól elkülöníthetőek.
Ez nagyon különösen hat az emberi tudatosságra, különösen a biológiai tapasztalatokra. Nagyon sokan érezhetik most magukat kimerültnek és fáradtnak. (Mint korábbi üzeneteinkben már említettük, ezeket a tüneteket az űrből érkező energiák is okozhatják, melyek a galaxisotokba és a naprendszeretekbe messziről érkeznek.) De ez a fajta zavar teljesen más. Ezt a Föld mágneses mezője maga okozza, mely válaszol az űrből érkező energiákra. Ez a Föld olvadt magjának válasza; és a mágneses mező párbeszédet folytat a kozmosszal - ha el akarjátok képzelni, akkor ehhez lehet hasonlítani. A tudományotok jelenlegi állása nem így magyarázza ezt, de a mi nézőpontunkból a mágneses mező párbeszédet folytat a kozmikus látogatókkal, a távoli űrből érkező energiákkal, melyek természetüknél fogva a spirituális fejlődés katalizátoraiként működnek. Egy másik tünetcsoport, mely közvetlen összefüggésben áll a mágneses mező zavarával, az a rövidtávú memóriátok különböző változásaival kapcsolatos - mivel a memória az idegrendszeretek és a bolygótok mágneses működésétől függ. Az agyatok az egy perces gravitációs és gravitáció-mentes szakaszok mentén továbbítja az információt az idegpályákon és ezért a Föld mágneses mezőjének ingadozása közvetlenül befolyásolja. Ezért a rövidtávú memóriátokban nagyobb rendellenességekre számíthattok. Néha azon kaphatjátok magatokat, hogy elkezdetek egy mondatot, és hirtelen nem jutnak eszetekbe a szavak, vagy felcserélitek a mondatban a szavak sorrendjét. Míg bizonyos esetekben ez akár agyi rendellenesség jele is lehet, azt veszitek majd észre, hogy ez másokkal is egyre gyakrabban megtörténik körülöttetek. A kollektív rövidtávú-memória zavar elterjedése a legszokatlanabb helyzetekbe hozhatja az embereket. Ez a helyzet lehet egy lehetőség vagy átok, attól függően, hogyan kezelitek.
A lehetőség ebben az, ha átláttok saját teremtésetek mentális mátrixán. Ez alatt azt értjük, hogy ha az elmétek nem képes a megszokott módon folytatni a történet fonalát, akkor megláthatjátok az érzékelés fátyla mögött rejlő valóságot. Ti hoztátok létre a fátylat azért, hogy távol tartsátok magatokat azoktól a dolgoktól, melyeket nem akartok közvetlenül látni vagy megtapasztalni, vagy egyes esetekben azoktól, melyeket mások nem akarnak, hogy lássatok vagy megtapasztaljatok. Itt most a kollektív valóságotok azon láthatatlan manipulátoraira gondolunk, akik a gazdasági és politikai hatalom gyeplőit tartják a markukban.
Korábban már elmondtuk nektek, hogy vannak olyan erők a bolygótokon, melyek aktívan ellenállnak a spirituális fejlődés ösztönzésének. Ők abba fektették az energiájukat, hogy folytatták a hazudozást, azáltal, hogy elsikkasztották az információt és így kontrollálnak benneteket. Munkájuk azonban egyre nehezebbé válik.
Egyre nehezebb lesz a munkájuk, mivel a mágneses mező zavarai miatt hézagok keletkeznek az emberi elme által kivetített mentális valóságok megteremtésében. Azoknak, akik kontrollálni és manipulálni akarnak benneteket, hatalmas források állnak rendelkezésükre és fel is használnak mindent, de a Föld mágneses mezejét nem tudják kontrollálni! És ezért hálásak lehettek.
Az az impulzus, mely a Föld mágneses mezejét befolyásolja, nagyon messze áll attól, hogy ők befolyásolni tudják. Mivel mi értjük a dimenziókon túli fizika törvényeit, arra számítunk, hogy a mágneses mezőtök zavarai egyre nagyobbak lesznek a következő néhány évben. Azok közületek, akik érzékenyek az energiákra, erősebben érezhetik ezt már most is, de a következő 2-3 év során valószínűleg a legtöbb emberre hatással lesz ez a változás, annyira, hogy ez tudatosul bennük, még ha nem is tudják, mi okozza. Van néhány javaslatunk arra, hogyan kezeljétek ezt a helyzetet.
Az első javaslat a legegyszerűbb. Ez abban áll, hogy meg kell értenetek, milyen kapcsolatban álltok a Föld magjával. Nemcsak hús-vér emberek vagytok, hanem energetikai lények is, ezért képesek vagytok tudatos energetikai kapcsolatot létesíteni a Föld magjával.
Ezt úgy tudjátok leginkább megérteni, ha belemerültök a Föld mágneses mezejébe, hogy az körülvegyen benneteket. Ha mentálisan ráhangolódtok a Föld magjának (mely a mágneses mező generátora) rezgésére, akkor energetikailag stabillá váltok. A Föld - lévén tudatos lény - olyan módon fedi fel magát előttetek, amit nehéz leírni, mivel a ti kultúrátok nem ismer rá semmilyen nyelven szavakat. Azért manipuláltak és kontrolláltak benneteket, hogy erről semmi szín alatt ne szerezzetek tudomást, mert ez hatalmas erőt adhat nektek.
Ha összhangba kerültök a Föld magjának rezgésével, tudatossá váltok arról, hogy maga a Föld is egy élő, tudatos lény. Eme köteléken keresztül egyfajta energetikai szilárdságra tesztek szert, még az egyre növekvő káosz kellős közepén is.
Ebben az a különös, hogy amint úgymond "észhez tértek", kevésbé tudnak kontrollálni és manipulálni benneteket azok az erők, melyek jelenleg az emberiség gondolat-folyamát ellenőrzik a félreinformáláson, manipuláción és elme-kontrollon (agymosáson) keresztül.
Más szóval, ha közvetlen, tudatos kapcsolatba léptek a Föld magjával, elkerül majd benneteket számos olyan hatás, amit életellenes technológiának nevezünk. Ha szeretnétek többet is tenni azon kívül, hogy mentálisan ráhangolódtok a Föld magjára, azt ajánljuk, használjátok a pránavezetékeiteket. Ez egy finomenergetikai vezeték, mely a fejetek felett indul és a testetek középpontján keresztül a Föld középpontjáig fut. Ez a cső vagy csatorna a föld mélyén kiterjeszthető, egészen a valódi legbelsőbb magig, és a fej felett is egészen a távoli űrig. Ennél a módszernél nem foglalkozunk a vezeték kiterjesztésével a fej felett, csak a Föld magjáig terjesztjük ki.
De lényeg itt nem is annyira az, hogy a vezeték elérje a Föld középpontját. A lényeg, hogy megértsétek: kapcsolatba léphettek a Föld magjával csupán azáltal, hogy tudtok róla. Ez eljuttat benneteket a stabilitás érzéséhez a növekvő káosz kellős közepén is. Felébreszti az érzékeiteket. Tudatosabb kapcsolatba léphettek a Földdel. De itt figyelmeztetnünk kell benneteket arra, hogy ez megszünteti a rajtatok levő hipnózist - és ezáltal kevésbé lesztek kontrollálhatók. Így tisztán átláttok majd a benneteket körülvevő hazugságokon! A második javaslatunk az, hogy fejlesszetek ki tudatos kapcsolatot a galaxis középpontjával. Vagyis értsétek meg, hogy ráhangolódhattok a Tejútrendszer magjára, mely egy fekete lyuk, ahhoz hasonlóan, ahogy a Föld magjára ráhangolódtok - így stabil kapcsolatot hozhattok létre a galaxisotokkal.
Ha képesek lesztek erre, csupán azáltal, hogy meghalljátok, amit itt elmondunk, aktiváljátok magatokban annak a tudását, hogyan vigyétek ezt véghez. Ez nem egy bonyolult dolog. Ez egészen egyszerű, de meg kell értenetek, hogy van egy határtalan részetek, melyet nem korlátoz az idő és a tér, mely a fizikai testeteket meghatározza.
Azt kell megértenetek, hogy a tudatosság képes kiterjedni azonnal, bárhová időben és térben, és azáltal, hogy kiterjesztitek a tudatosságotokat a galaxis magjáig, megszilárdíthatjátok a kapcsolatotokat a galaxissal. Az ideális az, ha Föld és a galaxis magjával egyidejűleg léptek kapcsolatba.
Ezután képesek lesztek mesteri módon meglovagolni a távoli űrből érkező energiahullámokat.
De ismét figyelmeztetnünk kell benneteket, hogy kevésbé lesztek kontrollálhatók, sokkal nehezebb lesz hipnotizálni benneteket, és lehet, hogy nagyon különös élmény lesz számotokra ez a felébredés, miközben mások még mindig alszanak. Hogy mit kezdtek ezzel tudatossággal, az természetesen a ti választásotok és felelősségetek.
A Hathorok, 2008 március 24.
Némi magyarázat Tomtól

 

Íme egy rövid leírás azok számára, akik nem tudják, mi a pránavezeték:
A pránavezeték egy olyan finomenergetikai vezeték, mely mint egy cső fut le a koronacsakrától (a fej tetejétől), a test középpontján keresztül a gyökércsakrán (gáton) át, le a földbe. A gát a nemi szervek és a végbél között található.
Ha a hüvelykujjad és a középső ujjad hegyét összeérinted, akkor nagyjából akkora kört alkot, mint a te saját pránavezetéked kerülete. Néhány ezoterikus hagyomány ezt Központi Oszlopnak vagy Központi Vezetéknek nevezi.
A tibeti buddhista jógik és jóginik néhány ága egy egészen vékony vezetékkel dolgozik, mely olyan vékony, mint egy emberi hajszál, és a pránavezeték közepén fut végig. Ezt az energiaösvényt Titkos Csatornának is nevezik, és néhány ezoterikus jógagyakorlat során arra használják, hogy a finomenergiákat befolyásolják általa a jógi vagy jógini testében - létezik egy olyan elképzelés, mely szerint ezekkel a gyakorlatokkal gyorsabban el lehet érni a spirituális megvilágosodást.
Általában a pránavezeték néhány méter mélyen hatol a földbe (hacsak nem vagyunk valóban földeletlenek) és ugyanígy, néhány méterrel a fej fölé emelkedik. Mivel a pránavezeték egy finomenergia-csatorna, nem a newton-i fizika szabályai szerint működik, hanem a kvantumfizika elveinek engedelmeskedik. Ezért lehet a pránavezetéket kiterjeszteni egészen mélyen a földbe, a bolygó magjáig, és a távoli űrbe egyaránt.
Ha a kedves olvasó számára ez nagyon földöntúlinak tűnik, javaslom, hogy olvassa el azt a rövid cikket, melynek címe Thoughts and Observations of the Channel (Gondolatok és megfigyelések a pránavezetékkel kapcsolatban - hamarosan magyarul is elérhető a Mandala-Veda honlapján.) Az angol cikk a következő weboldalon található: http://tomkenyon.com/thoughts-and-observations/ Ha ez segít, gondolj úgy a pránavezetékre, mint egy képzeletbeli eszközre. Ezután már mindegy lesz, hogy ez valóságban is létezik-e.
A pránavezeték hatásait a saját feltételeid szerint fedezheted fel.
A pránavezetéket a gondolatokkal és a szándék által befolyásolhatod. Csupán annyira van szükség, hogy szándékoddal kiterjeszd a Földbe és a kozmoszba. Ha ez még új számodra, csak gondolj arra, hogy ez megtörténik. Amint egyre többet dolgozol ezen, egyre határozottabban fogod érezni, amint kiterjed vagy visszatér, attól függően, hogy éppen mi a szándékod.
A pránavezetéknek azt a használatát, melyet Hathorok javasolnak a fenti közvetítésben, azoknak tanácsoljuk, akik többet szeretnének tenni annál, hogy pusztán mentális összhangba kerülnek a Földdel. Néhányan rezonátorok, mások aktivátorok, van, aki mindkettő. Ráhangolódni egy rajtunk kívül álló dologra (mint például a Föld középpontjára) valójában egy passzív folyamat. Néhány embernek többet kell dolgoznia ezen, mások enélkül is jól csinálják. Azok, akik tenni akarnak valamit a ráhangolódás közben, a pránavezeték kitűnő eszköz. Válaszd azt a módszert, ami neked legjobban megfelel. Bárhogyan is végzed, az a fontos, hogy lépj mentális összhangba a Föld magjával, és ha tudod irányítani, ezzel együtt a galaxis középpontjával is.
Ha a Hathorok üzenetét egy barátod továbbította neked, és szeretnéd a további üzeneteiket is elolvasni közvetlenül, látogasd meg honlapunkat (www.mandala-veda-hu) , vagy iratkozz fel a hírlevelünkre. (Forrás, angol eredeti: http://tomkenyon.com/earths-magnetic-field/)
____________________________________________________________
© 2007 Tom Kenyon. Minden jog fenntartva. Ezt az üzenetet csak változatlan formában lehet nyomtatásban vagy bármilyen médiában közölni, a szerző feltüntetésével, ezzel a copyright megjegyzéssel együtt.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Secure Zentel EllOppown

(Elllags, 2019.10.17 05:52)

A Vendre Levitra En Suisse Cialis En Linea Propecia Kontraindikationen [url=http://sildenafbuy.com]buy viagra online[/url] Exercises To Last Longer