Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

ENERGIAFELTÖLTŐ KIRÁNDULÁS
2013. augusztus 22-25.
4 nap/3 éjszaka
 
Lenti – Lendva – Dobronak – Bled – Postjana - Bohinj
 
Egyéni spirituális fejlődésünk felgyorsításához, azokhoz a belső folyamatokhoz, amik megváltoztatják lényünk minőségét, lehetővé téve azt, hogy az Isteni Önvalónkra való ráhangolódás tiszta és akadálytalan legyen, megfelelő mennyiségű energiára van szükségünk. Hiába van a nagyfokú szellemi megértés, ha nem áll a rendelkezésünkre megfelelő mennyiségű energia, hogy szellemi erőnk, tudati képességeink megerősödjenek. A kirándulás helyszínei olyan energiaforrások, ahol alkalmunk lesz feltöltődni, megnövelni energiaszintünket. Az energiarendszerünkben lévő blokkok kioldódása a testi, lelki, szellemi tisztulást, gyógyulást, és az energiáink szabad áramlását eredményezik.
 
Programok:
 
1. nap: Indulás Budapest, Hősök tere, reggel 7 órakor (igény esetén lehetőség van Székesfehérváron felszállni a buszra)
Lenti Termálfürdő és Szt. György Energiapark
lenti-gyogyfurdo.jpgFürdőzés a gyógyvízben és az energiákban, amelyek együttes hatása miatt hatékonyabban tudunk pihenni, feltöltődni, gyógyulni. A lenti termálfürdő jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, 3 Szent György vonalon, így a Föld energetikai hálózatának részét képezi. A keleti kultúrákban ezeket sárkányáramoknak nevezték. A régi korok emberei ismerték ezeknek a helyeknek az élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték. Az Energiapark területén található sugárzások az energiahiányos állapotot állítják helyre, az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását. Az alapvető működést segítik, jó hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállítják a testi és a lelki egyensúlyt.lendvai-var.jpg
Lendvai vár, Zsinagóga, Szentháromság kápolna meglátogatása
után, utazás Dobronakba, szálláshely elfoglalása, vacsora.
 
 
 
 
 
2. nap: Reggeli után elmegyünk a
bakonaki-to.jpgDobronak községhez tartozó Bakonaki tóhoz és a tó melletti erdőben található Természeti Energiák Parkjába
 A Bakonaki tó környéke jótékony energetikai sugárzások természeti parkja. A Szent Vid Kápolna és Vid kút közelében a radiesztéták és természetgyógyászok számos gyógyító hatású sugárzó pontot fedeztek fel, melyek ellazítanak, megnyugtatnak, javítják a különböző egészségügyi problémákat, a pszichikai, mentális, érzelmi állapotot, szt.-vid-kapolna.jpgblokkokat oldanak, energiával töltenek fel. Az erdőben álló Mária Szobornak a lourdes-i energiákhoz hasonló a kisugárzása, különösen a szívpanaszokra van jó hatással.
vid-kut.jpgKéső délun a közeli hegyen lévő vendéglőben vacsorázunk, ahonnan belátjuk a környék panorámáját, és borkóstolóval töltjük az estét.
 
 
 
 
3. nap: Reggeli után indulunk aszlovenia-bled.jpg
Bledi tóhoz, ahol meglátogatjuk a Bledi várat, majd kishajóval átmegyünk a Tó közepén, egy kis szigeten lévő ősi kegytemplomhoz és kívánságteljesítő haranghoz.
Továbbmegyünk a Bohinji tóhoz és megnézzük a Postojna-cseppkőbarlangot, melyen egy romantikus kisvasút vezet végig.
 ostojna-cseppk_barlang.jpgEzután elmegyünk a Mostnica-kanyonhoz, ami szintén csodálatos természeti látványosság. Az esti órákban indulás vissza a szállásra Dobronakba.

mostnica-kanyon.jpg Útközben valamelyik helyszínen ebédelni is fogunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. nap: Reggeli után
bohinji-to-2.jpg
 
Visszatérünk a Bakonaki tónál lévő Természeti Energiák Parkjába, ahol újra feltöltődünk, gyógyulunk, élvezzük az energiák jótékony hatását.
 
 
 
 
 
Ezután ellátogatunk a helyi Orchidea farmra, ahol megcsodálhatjukorchidea-farm.jpg a növényekkel teli trópusi kertet, és a vízesést, testileg-lelkileg megpihenhetünk, élvezhetjük az elénk táruló látványt. A helyszínen vásárolhatunk is növényeket.
 
Késői ebéd után elindulunk hazafelé, érintve a hármas határ találkozási pontját, majd érkezés Budapestre a Hősök terére.
 
 
 
orchidea-farm-2.jpg
 
 
A túra ára: 66.000.-Ft/fő
Jelentkezési határidő:
2013. augusztus 5.
 
 
 
 
 
 
 
Az ár tartalmazza:
o   a szállásköltségét bőséges reggelivel és vacsorával 3 éjszakára
(3 fogásos vacsora, egységes mindenkinek, kivéve, aki vegetáriánus ételt kér). A napi háromszori bőséges étkezés egyrészt nagyon sok időt venne igénybe, másrészt nem javasolt az energiák beépülése szempontjából. A helyszíneken lehetőség lesz igény szerint élelmet még magunkhoz venni.
o   belépőket a programokban említett helyekre (gyógyfürdő, várak, cseppkőbarlang, kanyon)
o   a buszköltséget a teljes útra
 
Az ár nem tartalmazza:
o   mind a négy napra az ebédet
 
Indulás: 2013. augusztus 22. reggel 7 óra, Budapest, Hősök tere
 
Jelentkezni lehet:
 
o        Ádám András    (20) 598 2908     andras.kryon@gmail.com
o        Lukácsi Mária    (20) 547 5067     lumar1968@gmail.com