Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019. Július

 

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2019. Július
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez

 

 
Üdvözlünk mindenkit, sziasztok!

Nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az alábbi programokat!

Július 6. Szombat 10.00-16.00 óráig: A megbocsájtás művészete! A  Hathorokkal, Kryonnal, Jézussal, Máriával, Mária Magdolnával, Földanyával!

Ez nem egy egyszerű téma és igen kényes is! Megbocsájtani valakinek nem is olyan egyszerű! Hányszor mondtuk már el ezt a mondatot: "soha nem fogom ezt megbocsájtani!" Lehet, hogy már nem is emlékszünk arra, hogy ezt elmondtuk. Hogy mit miért kapunk, hogy mi miért történik velünk, arról részletesebben majd a programon. De annyit még hozzátennénk; az, hogy meddig büntetjük saját magunkat, az az egyén döntése! Mindenkinek jogában áll saját magát büntetni. De jó-e ez? A harag, a gyűlölet, a sértődés, hogy nagyon meg lettem bántva! Sőt! Megalázva! Az, hogy ezt az energiát cipeljük a mi döntésünk. De ez egy igen komoly érzelmi teher! Amíg ilyen érzelmek vannak belül, addig csak saját magát bünteti, betegíti meg az ember! Egyszerűen elzárjuk magunkat a boldogság a szabadság elől! Ha valaki tovább akar lépni egy magasabb tudat és érzelmi szintre, annak meg KELL bocsájtania! A kérdés az, hogy kinek? És hogyan? Na erre kapunk válaszokat, segítséget ezen a találkozón,a fent felsorolt égi segítőinktől,és egymástól. Tehát ha szeretnél megszabadulni egypár érzelmi tehertől, akkor itt a helyed!       
 

Ebéd szünet nem lesz! Ez azt jelenti, hogy nem megyünk el enni. Természetesen ott helyben, hozott ennivalót a teázóban el lehet fogyasztani.           


Helyszín: Budapest, II. kerület, Árpád fejedelem útja 3-4.  III. emelet 1. Kapucsengő: 123 (Spirit Központ)

Belépő: 10.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges, amit az andras.kryon@gmail.com e-mailre megtehetsz!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

András, Évi!

 

 
Július 30-án kedden újra lesz lehetőség eljönni hozzám egyéni hangfrekvenciákat és egyéni tanácsot kapni a Hathoroktól rajtam keresztül. Miről is szól ez? A Hathorokkal rád hangolódunk és olyan hangfrekvenciákat adunk át (kristályhangtálakkal, csengőkkel, gonggal...), amire jelen pillanatban a legnagyobb szükséged van. Melyek segítenek életed minden területén. Ha csak egy kis ellazulásra vágysz, vagy betegség ütötte föl a fejét, vagy válaszokat szeretnél életed bármely területére, vagy célod egy magasabb tudat és érzelmi szint elérése, akkor gyere!
A program menete. Egy órát foglalkozunk mindenkivel. Így tehát az időpontok óránként lesznek megadva. Csak te egyedül leszel ott! Fel lehet venni a hanganyagot. Sőt! Hiszen utána is bármikor meghallgathatod! Az egyedül a tiéd! Rólad szól!
 
Az ára: 12.000-ft
Helyszín: Budapest, Árpád Fejedelem útja 3-4, 1023
               3. emelet 1. 123-as kapucsengő.
 
Jelentkezni és ha kérdés van, erre az email címre írj: andras.hathorok@gmail.com
 
Szeretettel várunk mindenkit!
További szép napot!
 

András