Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 novemberi program

 

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. november
 
Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

 

November 4. kedd. 18-21 óráig: Sikerélmény.: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!

Az emberek életéből hiányzik a sikerélmény! Nagyon bele vannak sokan ragadva az anyagba és nem látják azt, hogy az élet milyen szép. Sokan, szinte mindent az anyagiakhoz kötnek. Hajtják azt a bizonyos régi elavult mókus kereket, amit megörököltek! Így nem tudják élvezni az élet kisebb-nagyobb örömeit és észre sem veszik, ha valami pozitív dolog történik velük. Nem értékelik a jelen pillanat ajándékait és nem is látják azokat, így kudarcnak élik meg az életüket, ahelyett, hogy megnéznék azt, hogy miben sikeresek (olyan nincs, hogy semmiben) és azt erősítenék! Egy csomó lehetőség és sikerélmény mellett mennek el, amíg azt mondják, hogy "majd ha meg lesz a rávaló!" Ezen a találkozón abban szeretnének tanácsot adni - és a jelen lévő energiák abban fognak segíteni -, hogy hogyan oldjuk fel végre ezeket a blokkokat.  

Fénysziget Központ
Budapest XIII., Lehel út 5. I/15. (17-es kapucsengő)
Belépő: 3000,-Ft

 

November 7-15-ig Spirituális utazás Egyiptomba!

A részleteket az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://hathorok.hu/utazasok.php


FIGYELEM! ELMARAD!!!
November 18. kedd, 18-20 óráig: ELMARAD!!! Tibeti Kristályhangtál meditáció, hangfürdő!: A Hathorokkal.

Ősidők óta használja az ember a hangokkal, hangfrekvenciákkal való foglalkozását az élet minden területén. Ma már az orvostudomány is kezdi felismeri, hogy a hangokkal gyógyítani lehet sejtszinten! A kristály hangtálak kvarckristályból készülnek és szinte éteri tisztaságú hangzásuk van. Egy ilyen vagy ehhez hasonló hangfürdő, meditáció igen nagy hatással van testre, lélekre, szellemre, az idegrendszerre, az agyra, a sejtjeinkre, az érzelmeinkre. Elcsendesítheti az elmét és megtapasztalhatjuk a belső világunkat, önmagunkat, a szépségünket.
                  
Művészetek Háza
Pilisvörösvár, Fő út 127. Sárga terem, I. emelet.
Belépő: 2000,-FtNovember 22. szombat, 10-18 óráig:  Hogyan alakítsuk át a szexuális energiát spirituális energiává! II.: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával!

A szexuális energiát spirituális energiává alakíthatjuk úgy, hogy az energiát a Mikrokozmikus Pályán keringetjük a testben! A taoisták szerint, ha a szexuális energiát körbekeringetjük testünkön, azzal spirituális energiává alakítjuk. Ráadásul ezzel finomítjuk is az energiát, ami megkönnyíti testünknek az elraktározását és feldolgozását. Amikor a szexuális energia, valamint a szeretetteljes és együttérző energia egyesül, akkor ez az energia állandó és tápláló lesz. Ez az energia lehetővé teszi, hogy önmagunkhoz, egymáshoz és a világhoz való viszonyunk elmélyüljön és spirituálisan fejlődjön. Ezen a hétvégén égi segítőink segítenek abban, hogy újra emlékezzünk, érezzünk valami olyat, amit már éreztünk, használtunk, csak mint sok más egyéb dologgal, energiával kapcsolatban félre vezettek minket. Ne gondold azt, hogy ezt csak párkapcsolatban tudod elsajátítani, gyakorolni. Nem! A taoisták pont azt mondják, hogy előbb gyakorolj magadon, aztán mutasd, tanítsd meg a másiknak. Tehát ne tartson távol ez a tévhit ettől az energiától. Ha párkapcsolatban élsz és a párodnak van hajlandósága erre a témára, hozd el bátran.

Nyugodtan eljöhetsz erre a második részre akkor is ha nem voltál az elsőn!        

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem.
Belépő: 9000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft


November 28. péntek. 18-21 óráig: 2015!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!

Még javában benne vagyunk a 2014-es évben és energiákban, de már szeretnének elkezdeni tájékoztatást átadni a 2015-ös évről! Mik a potenciáljaink a következő, II. évben? Ők hogy látják, az emberiség merre halad és hogyan halad? Beleszólni semmibe nem tudnak az égiek, csak tanácsot, tanácsokat tudnak adni. Még mindig nekünk kell "kikaparni a gesztenyét"! Az embereknek tényleg el kéne már dönteniük, hogy mit akarnak és nem valami, vagy valaki ellen cselekedni, hanem azért, ami az ő életét egyensúlyba hozza! A spirituális fantázia világból fel kéne végre ébredni! 2015-ben mégtöbbet fogunk látni a valóságról és azon túlra!


MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem.
Belépő: 3000,-Ft