Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014 júniusi program

 

kryon_feher.jpg

hathorok.jpg

 

 

 

 

Élő médiumi közvetítések

2014. június

Ádám András médium közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Kryon

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általam közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtam keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 


Ádám András programjait és további információkat már ezen a weboldalon is olvashatod:

www.hathorok.hu

 

Június 01. vasárnap, 17-19 óráig: Világmeditáció A Hathorokkal.

Csatolom azt a közvetítést, ahonnan mindent megtudhatsz a mai programról. Rákattintva a linkre elolvashatod.

http://hathorok.hu/2014.03.26.html

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2500,-Ft
 

Június 2. hétfő, 19-21 óráig:
Az összefogás ereje!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A mai emberek többségéből hiányzik (vagyis ott van, csak nem érdekli őket!) az összefogás energiája! Sokan csak azt nézik, hogy hogyan lehet a másiknak ártani! Sokan másokra vetítik ki saját életük kudarcát és azokat keresik, akik ezzel azonosulnak. Valójában félnek! Félnek maguktól, az egójuktól, az élettől! Az embereknek végre le kéne tenniük ezt a gondolkodást és össze kéne fogniuk valamiért! Nem valami, vagy valaki ellen! Belül mindenki vágyik egy élhetőbb, emberibb világra. Már itt van a nyakunkon az az energia, amiben nem tudunk majd máshogyan létezni, csak összefogásban! Rá kell ébrednünk, hogy az összefogásnak is hatalmas
ereje van! Ezen a találkozón égi segítőink ebben adnak tanácsokat, segítséget.

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem.
Belépő: 2500,-Ft


Június 07. szombat, 10-18 óráig: A Női és Férfi energia újraértelmezése: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Nagyon sokan félreértik, hogy mit jelent a női energia. A férfiak többségét nem is érdekeli, hiszen azt mondják, hogy "én nem vagyok nő, így nincs vele dolgom." (Ó, hogy mennyire tévednek!) A nők többsége pedig túlkomplikálja és elfojtják a bennük lévő férfi energiát. Ezen a napon égi segítőink abban fognak segíteni, hogy újraértelmezzük a női energiával kapcsolatos tanításokat, amiket a múltban kaptunk. A női energia mindenkiben ott van, csak nem mindegy, hogy milyen arányban van a férfi energiával! A program során egyensúlyba kerül ez a két energia minőség.      

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 9000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.


Június 09. hétfő, 19-21 óráig:
Kész vagyunk a tudatváltásra?!: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Az emberek többsége még azt sem tudja, hogy mi a valódi tudatváltás! Vannak olyanok akik azt mondják, hogy "én már kész vagyok". Pedig a java még csak most jön! Az ego elhiteti sok emberrel, hogy nem kell már semmit tennie fizikai síkon. Ó, pedig dehogynem! Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, tanácsot, hogy hogyan lássuk reálisan az életet és, hogy mi is az a tudatváltás.             

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2500,-Ft
 

Június 12. csütörtök, 19-21 óráig:
"A Láthatósági Faktor": Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Mit is jelenthet ez? Sok ember kívánja magának, hogy "Bárcsak láthatatlan lennék a jelenlegi rendszer számára... Jó lenne, ha nem is tudnának rólam...". Létre tudjuk hozni azt az állapotot az életünkben, amikor sokak számára nem leszünk láthatóak, nem vesznek rólunk tudomást, mert nem tartozunk abba az energiarendszerbe, amiben ők tartózkodnak. Ki tudjuk magunkat zárni azokból az energiákból - és ezáltal a benne élő emberek számára nem leszünk "láthatóak". Ez a Láthatósági Faktor. Hogy milyen mértékben sikerül elérnünk, az csak rajtunk múlik...

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2500,-Ft

PROGRAM VÁLTOZÁS!

Június 17. KEDD, 19-21 óráig:
A szív, a szeretet hatalma, ereje!: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Azok az energiák, amelyek jelen vannak már az emberiség életében, (és egyre erősebb lesz) már csak azokat a teremtéseket támogatják, amelyek szívből, szeretetből és nem egoból történnek. Az egonk el sem tudja képzelni azt, amire a szív és a szeretet képes. Azért vagyunk nehéz helyzetben, mert ahhoz, hogy megérezzük, megtapasztaljuk, hogy milyen hatalommal és milyen erővel bírnak, ahhoz át kell állítani a tudatunkat, a hitrendszerünket. Kitartónak és türelmesnek kell lennünk. Sokan mondják, hogy "évek óta ezt csinálom és nem történik semmi".
Biztos, hogy fizikai síkon megteszünk mindent, hogy meg tudjuk tapasztalni a szív, a szeretet hatalmát, erejét? Ezen a programon égi segítőink abban adnak segítséget, hogy hogyan állítsuk át a tudatunkat az Új Ember Tudatra.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2500,-Ft


Június 22. VASÁRNAP, 10-18 óráig: A Tantra: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Sokan nem tudják, hogy mi az a Tantra, csak úgy gondolják, hogy tudják. A mai találkozón elkezdenek bevezetni minket a igazi, valódi Tantra energiába. Miért szerepel Jézus neve is a programon? Csupán azért, mert már ő is tudatában volt és használta a Tantra energiát. Nyugalom, még mielőtt bárki is jóra gondolna, gyakorlati bemutató és gyakorlati feladat nem lesz! :-) Csak energia és beszélgetés. Természetesen meditáció és közvetítés is.  

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 9000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.Június 24. KEDD, 19-21 óráig: A Kundalini energia: Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

A kundalini egy bennünk rejlő, szunnyadó, ám előhívható energia, amely csigavonal formában rejtőzik a gerincoszlopunk legalján, ami a spirituális ember működéséhez szükséges és alig várja, hogy életre kelhessen, hogy kígyózva feltörhessen, mint egy vulkán.

"...A Kundalini minden egyes ember személyes édesanyja, aki szereti gyermekét és alig várja, hogy megadhassa neki a második születést. Megért minket, felemelkedik, amikor az Isteni Valósággal találkozik és áthatol a kutacs területén..." Shri Mataji        

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2500,-Ft


Június 26. csütörtök, 19-21 óráig: "Tanuljunk meg értelmezni!": Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Ahhoz, hogy igazán megérezzük, megértsük - és ezáltal be tudjuk építeni a kapott tanácsokat, útmutatásokat -, meg kell tanulnunk a valódi értelmezést. Sokan úgy érzik, ezen a területen már nincs szükségük tanulásra, de ha igazán magukba néznek - magunkba nézünk -, megtapasztalhatjuk azokat a hiányosságokat - és ezáltal akadályokat -, melyek útjában állnak spirituális fejlődésünknek.
Ezen az estén abban adnak tanácsot, tanítást égi segítőink, hogy megtanuljunk valósan értelmezni, megtanuljuk kihallani az igazi mondanivalót, hogy elménk ne téríthessen minket a téves útra...

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2500,-Ft


Június 30. hétfő, 19-21 óráig: A szexuális energia és a spirituális energia: Kryonnal, Hathorokkal, Jézussal.

Sok magát ezoterikusnak vagy, spirituálisnak tartó embertől, "tanítótól" hallom, olvasom, hogy a szex, a szexuális energia nem tesz jót a spirituális úton, de azt nem igazán tudják megmagyarázni, hogy miért nem. Arra a kérdésre, "hogy akkor mit is kezdj ezzel az ősi energiával, ami az alapösztönhöz tartozóként igencsak nagy hatással van személyiségedre, életedre és cselekvéseidre?" - na arra nincs válasz!  Csak félelmet akarnak gerjeszteni, terjeszteni az emberekben!
Ezen a találkozón oldásra kerülnek azok a programok, téves hiedelmek, amiket a múltban elhitettek velünk és amit sokan még mindig ránk akarnak erőltetni, erőszakolni. Védelmet kapunk, hogy a továbbiakban ne tudjanak ártani nekünk azok, akik egyeduralkodók akarnak még mindig lenni. Ők pontosan tudják, hogy ez az energia is nagyon nagy mértékben segít összeolvadni Istenségünkkel, a Felsőbb Énünkkel!

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2500,-Ft