Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. szeptemberi program

 

4-es-kep2_500.jpg

 

Élő médiumi közvetítések
2013. szeptember

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 


Szeptember 1. Vasárnap, 10-18-ig: Félelem oldás, elengedés, blokkok oldása sorozat 2. Az élet.
Ezeken a találkozókon égi segítőink és természetesen mindenkinek a személyes segítői abban segítenek, hogy eltudjuk fogadni azokat az eseményeket, amik mindig is az életünk részét alkotják. A második részben az élethez való viszonyulásunk fog megváltozni. Természetesen egyéni elengedések, oldások lesznek, de lesz csoport energia oldás is, hogy a világban az embereknek tudjuk  közvetíteni a szeretetet, az egyszerűséget.

 

 

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft


A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft

 

Szeptember 2. hétfő, 19-21 óráig: A tisztelet, az alázat és az önbecsülés! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ez akár egy film címe is lehetne. Például az életünk filmjének a címe. Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy felismerjük végre magunkban, hogy mennyire tiszteljük magunkat, mennyire becsüljük magunkat és, hogy mennyire vagyunk alázatosak. A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek elindítani a folyamatot.               
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Szeptember 5. csütörtök, 19-21 óráig:
INTUÍCIÓNK, MEGÉRZÉSEINK ÉS BELSŐ HALLÁSUNK FEJLESZTÉSE
Ízisz- Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Az intuíciónkat, megérzéseinket és a belső hallásunkat fejleszthetjük a tobozmirigy, a torokcsakra és a szívcsakra összehangolásával. Ezen az estén e három dolog összekapcsolódásának a megerősítésével Isteni Önvalónk hangjára való ráhangolásunkkal szeretnének támogatni bennünket égi segítőink. Belső vezettetésünk bölcsességének követésével döntéseink, lépéseink és cselekedeteink jók és pontosak lesznek.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Szeptember 9. hétfő, 19-21 óráig: A fény és a sötétség! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy hogyan kezeljük a jelen korban a fény és a sötétség közötti harcot ami bennünk és a világban zajlik! Ennek a két minőségnek a  megélése minden ember számára valahol kihívással jár! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek az elfogadásban, a megértésben!                 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Szeptember 12. csütörtök, 19-21 óráig: ÚTON A TELJESSÉG FELÉ III.
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A teljesség, amikor megéljük a létezést anélkül, hogy abból bármit kizárnánk, vagy elutasítanánk. Amikor megéljük a teljességet, nem különülünk el a létezés semmilyen megnyilvánulásától. Nem szabunk korlátokat neki félelemből, előítéletből. Elfogadás nélkül, az elzárkózásunkkal nem tudjuk megjavítani a dolgokat, mert akkor nem tudunk hatni rájuk. Minél inkább eggyé tudunk válni a mindenséggel, lényünk annál inkább képes átalakítani a világunk árnyékos oldalát. Ezeken a programokon égi segítőink vezetnek bennünket ezen az úton, és segítségükkel tudatosíthatunk és feloldhatunk magunkban minden akadályt, ami ebben eddig gátolt minket.  "Amit felfogok a végtelenből, az már nem az elmém"

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Szeptember 14. szombat, 10-18 óráig: ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT AZ OTTHON ÉRZÉSÉNEK MEGTALÁLÁSA ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Egyszerre otthonunk a Föld és az Ég. Ezért érzünk sokszor megmagyarázhatatlan honvágyat, nem érezzük magunkat igazán otthon itt a földi létben. Ez az érzés késztet bennünket arra, hogy létraként összekössük a két világot. Ahhoz, hogy ebben a minőségünkben otthon legyünk, saját lényünk részeivel kell egyesülnünk. Minden minőségünkkel, azokkal is, amik a Földhöz és azokkal is, amelyek az Éghez kapcsolnak bennünket. Saját magasabb minőségeinkkel való egyesülés folyamatában fejlődik belső érzékelésünk, spirituális képességeink. Energetikai rendszerünk megtisztításában és az információk áramlásáért felelős kapcsolatok tudatosításában és aktiválásában is segítséget kapunk ezen az egész napos programon. Mint például a tisztánlátáshoz a homlok csakra és a szív csakra közötti energetikai kapcsolat megtisztításához és megerősítéséhez...
MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem

Belépő: 8000,-Ft

 

Szeptember 16. hétfő, 19-21 óráig: Az Élet, ahogyan még nem láttad - Földanyával, Mihály Arkangyallal.
Ezen a találkozón égi segítőink egy másik nézőpontból mutatják meg az Élet működését. Betekintést kapunk, hogy mi történik velünk, energetikai rendszerünkkel, a környezetünkkel attól függően, hogy milyen hangulatban, milyen energetikai állapotban vagyunk. Tanácsot és segítséget kapunk ahhoz, hogy egyensúlyban tudjunk maradni, ezzel segítve magunkat és az életet a felemelkedési folyamatban.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Szeptember 19. csütörtök, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ezt a hatást a szolgálatunkba tudjuk állítani. Telihold idején  válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat,  érzelmi és energetikai oldásokat és tisztításokat végezzünk. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 
Szeptember 22. vasárnap, 19-21 óráig: ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG!
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A napfordulók, napéjegyenlőségek, tripla dátumok olyan energiaátjárót nyitnak meg, amelyen erőteljesebben tudnak leáramolni a Föld és az emberiség felemelkedését segítő, támogató frekvenciák. Megkezdődik a befelé fordulás időszaka. Ideje fényt vinni a lélek mélyére és rendet tenni, lezárni, elengedni a régit, hogy helyet csináljunk, megnyíljunk az újnak.
Ilyenkor érdemes csoportokba gyűlni és közös meditációban kihasználni ezeket a különleges alkalmakat.
Az általam közvetített entitások segítenek  lehozni és befogadni ezeket a rendkívüli kódolt energiákat.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft
 

Szeptember 23. hétfő, 19-21 óráig: Spiritualitás és Tudomány - Földanyával, Mihály Arkangyallal.

Lehet a spiritualitás egyben tudományos, vagy a tudomány spirituális? Vajon van köztük kapcsolat? "Ellenségek" vagy "Társak"? Gaia, az Élet és Mihály arkangyal, az energiák mestere ezekre a kérdésekre adnak választ ezen az estén. Megmutatják, miért van szükség mindkettőre, mi a kapcsolat közöttük és hogyan tudjuk a mindennapjainkba beilleszteni  és elfogadni mindazt, amit a spiritualitás és a tudomány által megkaphatunk.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Szeptember 26. csütörtök, 19-21 óráig: EMBERI KAPCSOLATAINK RENDEZÉSE
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Emberi kapcsolataink a legnagyobb fejlődési lehetőséget nyújtják számunkra. Ebben az időszakban az energiák abban támogatnak bennünket, hogy letisztázzuk magunkban mit tanultunk, mit értettünk meg kapcsolatainkból, mi az amiben még fejlődnünk kell, hogy hibáinkat, téves viselkedésünket felismerjük és elengedjük. Ezáltal a kapcsolatainkat megoldjuk, átértékeljük, helyére tegyük, ha lejárt az ideje lezárjuk. Ezen az estén égi segítőink vezetésével tudatosságunk fényével bevilágíthatjuk életünknek ezt a fontos területét, hogy segítsük ezt a folyamatot, meglássuk a változtatás szükségességét, jó döntéseket hozzunk, kapcsolatainkat megváltoztassuk, átminősítsük és magasabb szintre emeljük.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Szeptember 28. Szombat, 10-18-ig: Félelem oldás, elengedés, blokkok oldása sorozat 3. A pénz.
Ezeken a találkozókon égi segítőink és természetesen mindenkinek a személyes segítői abban segítenek, hogy eltudjuk fogadni azokat az eseményeket, amik mindig is az életünk részét alkotják. A harmadik részben a pénzhez való viszonyulásunk fog megváltozni. Égi segítőink szeretnék ha az ember már nem félne és energetikailag nem függene a pénztől. Természetesen egyéni elengedések, oldások lesznek, de lesz csoport energia oldás is, hogy a világban az embereknek tudjuk  közvetíteni a szeretetet, az egyszerűséget.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.

 


Szeptember 30. hétfő, 19-21-óráig: Az elme! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Az emberi elme az egyik legnagyobb kihívást, feladatot jelenti a jelenkor emberének. Ezen a találkozón égi segítőink abban segítenek, hogy eltudjuk csendesíteni az elmét, ami ugyanúgy mi vagyunk, csak az energiája a múltból táplálkozik, és ezért nem tudunk a jelenben lenni, és a most pillanatára fókuszálni. Az elme félelemben tudja tartani az embert, pont azzal, hogy a múltat vetíti az életünkre. A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek békét kötni önmagunkkal, az életünkkel, hogy hálásak tudjunk lenni a jelen pillanatnak.
MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 2000,-Ft