Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. októberi program

 

4-es-kep2_500.jpg

 

Élő médiumi közvetítések
2013. október

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Október 7. hétfő, 19-21 óráig: A régi és az új ember! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón azt szeretnék megmutatni nekünk, hogy mi a különbség a régi energiájú ember és az új energiájú ember között, aztán el lehet dönteni, hogy jelen pillanatban még hova tartozunk, és hogy mit szeretnénk! Sokszor elmondták már, hogy a régi energia kezd átalakulni! Ez mindenkire vonatkozik! A kérdés csak az, hogy te hogyan döntesz! Próbálod életben tartani azt ami már kezd akadozva működni, vagy végre elkezdesz megújulni?! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek elindítani a folyamatot!
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Október 10. csütörtök, 19-21 óráig: AZ ISTENI ERKÖLCS
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Eredendően minden ember jó. A lelke mélyén mindenki tudja, hogy mi lenne a helyes, de ahhoz, hogy úgy is cselekedjünk, túl kell lépnünk magunkban azon, aki a helytelen cselekvésre késztet bennünket. Ezen a programon az alsó 3 csakra megoldatlan problémáinak a feloldásában kapunk segítséget, ezáltal a motivációink megtisztulnak és a szívünkből fognak kiindulni.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Október 12. szombat, 10-18 óráig: ÉLETUTUNKAT DÖNTÉSEINK KÖVEZIK KI
                                     ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL

Életünk útján haladva folyamatosan különféle kisebb nagyobb döntéseket hozunk, kiválasztva egy irányt a lehetőségeink közül, amin keresztül megszerezzük a megtapasztalásainkat. Egyre bölcsebbé válva rájövünk, hogy sokszor a nehezebb, keskeny és rögös út az igazi számunkra. Égi segítőink ezen a programon arra szeretnének rávilágítani, hogy ez miért van így, és segíteni abban, hogy hogyan tudjuk meghozni a lehető legjobb döntéseket észrevéve az élet figyelmeztető jelzéseit.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

 

Október 14, hétfő, 19-21 óráig: Egészség és Gyógyítás! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Minden tisztelet az orvosoké mert mindent megtesznek azért, hogy az emberek egészségesek legyenek! Sajnos még egy olyan rendszerben teszik ezt ami őket is félre vezeti! Az orvosokra szükség van és szükség is lesz! Ezen a programon sem szeretnének bárkit is eltéríteni hitrendszerétől, mert mindenkinek az a gyógymód segít amiben hisz, amilyen rezgésen van, amire szüksége van! Mi döntjük el, hogy mit választunk! De ami mellett voksolunk, tartsunk ki hitben, szeretettben, elfogadásban! Mint tudjuk minden fizikai betegség mögött lelki sérelem, fájdalom, betegség, egyensúlytalanság áll! A Hathorok segítenek feltárni ezeket az energiákat és egyensúlyba hozni!  
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Október 18. péntek, 19-21 óráig: A TELIHOLD EREJÉVEL!
A RÉGI MEGOLDÁSI MINTÁK TUDATOS ELENGEDÉSE
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ezt a hatást a szolgálatunkba tudjuk állítani. A telihold a legalkalmasabb arra, hogy  érzelmi, szellemi és energetikai oldásokat és tisztításokat végezzünk. Az új tudatosságunk képes megnyílni az új megoldásokra, melyek magasabb szintűek, más elveken alapulnak és az új energiával működnek. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a régi megoldási mintáinkat, amik már nem, vagy csak felszínesen működnek elengedjük, helyet csinálva ezzel az új befogadásának.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük magunkban ezt a folyamatot
.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Október 21. hétfő, 19-21 óráig: Belső Béke! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy ebben a gyökeresen megváltozó világban, hogyan tudjuk létre hozni és megtartani a saját belső békénket! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek az elfogadásban, a megértésben!                 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

 

Október 24. csütörtök, 19-21 óráig:
AZ ÉLET TÖRVÉNYSZERŰSÉGEINEK TUDATOS MEGÉLÉSE II. RÉSZ

Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A földi létben mindannyian az élet  iskoláját járjuk. Meg kell tanulnunk az életet. hogy harmóniába tudjunk kerülni vele. Az új energia, a felemelkedési folyamat velejárója, hogy egy felgyorsult világban élünk, úgy érezzük, hogy kevesebb időnk van, minden gyorsabban változik, történik. Ezért különösen fontos, hogy eligazodjunk az élet sűrűjében. Ebben segít az élet törvényszerűségeinek a felismerése, megértése.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

 

Október 26. Szombat, 10-17-ig: Tízmilliószoros nap! Félelem oldás, elengedés, blokkok oldása sorozat 4. A Teremtés. Kryonnal, Hathorokkal.
Ezen a találkozón égi segítőink és természetesen mindenkinek a személyes segítője abban segít, hogy eltudja fogadni a teremtés felelősségét! Az emberek félnek attól, hogy mit teremtenek meg az életükben a viselkedésükkel a gondolataikkal! Az emberek többsége fél attól, hogy rosszat tesz, ezért aztán nem is mernek lépni és maradnak inkább abban az állapotban, élet formában amit már megszoktak, ismernek! A találkozó "véletlenül" tízmilliószoros napra esik, így aztán az elengedés, tisztulás, gyógyulás és a "töltés" is elég intenzív lesz! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítik a folyamatot! Azt szeretnék elérni, hogy ne féljünk az erőnktől és igen is úgy mint régen merjük használni a tudást ebben az életünkben is, hiszen azért is vagyunk most itt a bolygón, hogy felébredjünk a valóságra!   
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 7000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.

 

 


Október 26. szombat, 18-21-óráig: Tízmilliószoros nap! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Egy olyan találkozóval szeretnénk kedveskedni mindenkinek ami egy kicsit más mint a többi! Ehhez a naphoz úgy érezzük, hogy ez illik energetikailag! Több részből fog állni, szünetekkel!

18.00-tól, 18.45-ig: Kolonics Balázs: Az emberi test felépítése és gyógyítása I.
19.00-tól, 19.45-ig: Stickel Gábor: A Teremtés. (élő médiumi közvetítés)
20.00-tól, 21.00-ig: Ádám András: Az élet. (élő médiumi közvetítés)

 


Az élő közvetítések alatt Gajdács Éva zenei médium szolgáltatja a zenei aláfestést!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!
 

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 3000,-Ft


Október 28. hétfő, 19-21 óráig: Elfogadás! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy hogyan kezeljük, hogyan fogadjuk el az életben már bekövetkezett, és majd a további változásokat! Az emberek egyre türelmetlenebbek lesznek és egymásra akarják erőltetni az akarataikat! Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy "üntyürü püntyürü azért ne legyél"! Milyen igaza van! Mert ez így van! El lehet fogadni azt, hogy az élet és az emberek ilyenek ebben az időszakban, de neked nem kell azonosulni a másik ember életével és nézeteivel!  A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek az elfogadásban, a megértésben!                 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

Október 31. csütörtök, 19-21 óráig:
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés

A szabadság mint létérzés, nem a külső körülményektől függ, mint ahogyan a boldogság sem. Mindkét érzés belül születik meg és ugyanarra az alapra van szükség.
Ha megszületik bennünk a valódi béke, szabaddá válunk. Ha megbékélünk önmagunkkal és az életünkkel, megszűnik a belső és külső küzdelem, nyugtalanság, elégedetlenség.
A szabadság az élet feltétel nélküli befogadása és elfogadása, bármit is hoz.
Nyitott kezünkben tartjuk az életünkben jelenlévő ajándékokat, elengedjük, amit el kell engednünk és befogadjuk, amit az élet adni akar nekünk. Az égen is gyakran felhők gyűlnek és eltakarják előlünk a Napot, de az áramlás szabadon tud érvényesülni és a felhők tovább úsznak, hogy a Nap újra felragyoghasson. Ezen az estén abban kapunk útmutatást, hogy a belső béke hogyan szabadítja fel a tudatunkat, és hogy hat ez az életünkre.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft