Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013. novemberi program

 

4-es-kep2_500.jpg

 

Élő médiumi közvetítések
2013. november

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

November 4. hétfő, 19-21 óráig: Önfejlesztő gyakorlatok! Kryonnal, Hathorokkal!

Ezen a találkozón égi és személyes segítőink abban szeretnének segítséget nyújtani, hogy lássuk, érezzük milyen csodálatos fejlődésen mentünk már keresztül és milyen csodálatos fejlődésen megyünk keresztül! Nem feltétel a tudatváltáshoz a spirituális fejlődéshez a gyakorlatok rendszeres gyakorlása, de aki szeretne fejlődni, annak kötelező! Ez is mind minden egyéni döntés! A gyakorlatok amiket át fognak adni ismerős lesz szinte mindenkinek, de a jelenlegi szintünkön és a jelenlegi energiákban más megélések és tapasztalatok lesznek! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek abban, hogy még mélyebben megélhessük megérezhessük a bennünk rejlő lehetőségeket!

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

November 7. csütörtök, 19-21 óráig: TUDATOSSÁGUNK KORLÁTAINAK FELISMERÉSE ÉS LEGYŐZÉSE AZ EMBERI TAPASZTALÁS GAZDAGSÁGÁNAK CÉLJA
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A  tudat felszabadítása, az önmagunkra ébredés azt jelenti, hogy megszüntetünk minden akadályt, ami ÖNMAGUNK megélésének útjában áll. Ezen az estén égi segítőink ebben a folyamatban támogatnak bennünket. 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


November 9. szombat, 10-18 óráig:
AZ ÖNÉRTÉKELÉSÜNK FIZIKAI LÉTÜNK SARKALATOS PONTJA ÍZISSZEL ÉS MÁRIA MAGDOLNÁVAL
Az önértékelésünk meghatározó fizikai életünk alakulásában. A hibás önértékelés, akár alul, vagy túl értékeljük magunkat, mindenképpen tévútra visz, eltávolít a valóságtól, aminek problémák, nehéz tapasztalatok lesznek a következményei. Ezen az egész napos programon segítséget kapunk abban, hogy önértékelésünk a helyére kerüljön és belülről fakadjon.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

 

November 11, hétfő, 19-21 óráig: Spirituális ébredés, fejlődés! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!

Ezen a találkozón arról kapunk információt, hogy milyen az amikor az ember felébred a spirituális életre és elkezd ezen járni, fejlődni, emlékezni, hogy ki ő valójában A Hathorok a hangfrekvenciáikkal segítenek feltárni ezeket az energiákat és egyensúlyba hozni!  
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


November 14. csütörtök, 19-21 óráig:
Önmagunk keresése és megtalálása
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Legbensőbb mozgatórugónk, hogy Önmagunkra rátaláljunk. A legtöbben kívül próbálják megtalálni Önmagukat a céljaik elérésében, kapcsolataikban, a világ távoli helyein stb. Mindenben és mindennel Önmagunkat keressük és
mindenben meg is láthatjuk magunkat. A felismeréshez kapunk segítséget ezen az estén.
MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem

Belépő: 2000,-Ft


November 14. csütörtök, 10-19 óráig: Személyes meditáció, közvetítés! Kryonnal, Hathorokkal!

Ez a program hasonlít a személyes konzultációkhoz, annyi különbséggel, hogy egy hangfürdőben is lesz részed ha jelentkezel! A program úgy zajlik, hogy állsz vagy ülsz vagy fekszel, ahogy neked jól esik. A Hathorok rajtam keresztül szólalnak meg, és adnak át hangfrekvenciákat, szöveges üzenetet. Utána Kryon simogat meg és ad át üzenetet, Kryon közben Évi fog zenélni szintetizátoron, és a te saját zenédet fogod hallani. Így töltődsz fel majd. A teljes program fel lesz véve és megkapod lemezen vagy emailben, ahogy neked jó. Így bármikor újra hallgathatod és újból és újból de mégis más élményekkel gazdagodhatsz! Óránként fogadunk titeket ezért arra kérlek, hogy emailben jelentkezz, hogy mikor jó neked! Tudom, hogy sokatoknak kötött a munkaideje, de próbáld meg úgy intézni ha lehet, hogy ne csak 17 óra után legyen neked jó mert mindenkit nem tudunk egy azon órán belül fogadni! Bár rajta vagyunk a programon, hogy ez is sikerüljön. :-)          
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Zsombi lak. 2.emelet. 
Belépő: 8000,-Ft


November 18. hétfő, 19-21 óráig: A jövő embere! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!

Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy felismerd hogyan működik a jövő embere. Vagyis te! Igen! mindig is te voltál a jövő embere, de ez most teljesen más mert egy teljesen új tudatosságú emberről van szó ebben a gyökeresen megváltozó világban. Ez egy 180 fokos fordulat, változás és nem mindenki lesz rá képes. Ez is egyéni döntés! A találkozón elmondják megmutatják, hogy mit kell tenned! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek az elfogadásban, a megértésben!                 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

November 21. csütörtök, 19-21 óráig:
MEGKÜLÖNBÖZTETŐ KÉPESSÉGÜNK TUDATOS HASZNÁLATA
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Megkülönböztető képességünk, belső szűrőnk tudatos használata megóv bennünket attól, hogy olyan információkat fogadjunk be, amik zsák utcába visznek, feleslegesek, vagy tévesek, elterelik a figyelmünket azokról a dolgokról, amikkel igazából foglalkoznunk kellene.Mindannyian képesek vagyunk megszűrni a felénk áramló információkat, igazságtartalmuk, hitelességük, értékük szerint, ha túllépünk elfogultságunkon, hiszékenységünkön, vagy akár ítéleteinken, nem vonja el éberségünket a körítés, és valódi igény ébred bennünk az igazságra. Amit egyszer befogadunk, azonosulunk vele, hatással van ránk, befolyásol minket az életünkben. Ezen a programon ebben a témában kapunk égi segítséget.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


 

November 23-24, szombat, vasárnap 10-18-ig: A jelenlegi gyógymódok. Kryonnal, Hathorokkal, Raffael Arkanygyallal.

Ezen a hétvégén égi segítőink egy picit részletesebben végig mennek a jelenlegi gyógymódokon amik a rendelkezésünkre állnak. Gyakorlatok lesznek, tapasztalások lesznek. Szeretnék aktiválni a benned szunnyadó gyógyító energiát, hogy a szerződésedhez mérten gyógyító váljon belőled. A program alatt felismerések, gyógyulások történhetnek! Szeretnék ha egyre közelebb kerülnél az isteni énedhez!

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 12.000,-Ft

A programra bejelentkezés szükséges!
Ha jelentkeztek a szombati találkozóra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.November 25. hétfő, 19-21 óráig:
A lélek békéje! Kryonnal, Hathorokkal, Földanyával, Mihály Arkangyallal!
Ezen a találkozón égi segítőink abban adnak segítséget, hogy hogyan kezeljük, hogyan fogadjuk el az életben már bekövetkezett, és majd a további változásokat! Hogyan tartsuk meg lelki békénket, mire van szüksége lelkünknek, hogy békében egyensúlyban maradjon mindig minden körülmények között. :-)  Az emberek egyre türelmetlenebbek lesznek és egymásra akarják erőltetni az akarataikat! A Hathorok a hangfrekvenciákkal segítenek, hogy azok az energiák felébredjenek bennünk amik megtudják tartani lelki békénket!                 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

 

November 28. csütörtök, 19-21 óráig: AZ EGYETLEN VALÓSÁG A SZERETET
Ízisz-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Amikor elengedünk minden görcsöt, rögeszmét, ellenállást, képessé válunk átengedni magunkat a mindent átható szeretetnek, feloldódunk, eltűnnek belőlünk a feltételek, megérint a feltétel nélküli tiszta szeretet. A feltételnélküliség állapota eltünet minden gátat, akadályt, lehetővé teszi számunkra, hogy érzékeljük a bennünket mindenkor körülölelő puha, meleg, biztonságot nyújtó szeretet, amit a gyermek érez az anyaméhben. Ezen az estén az erre való képesség elérésében kapunk segítséget.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Kankalin terem
Belépő: 2000,-Ft