Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2013. május

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

 Május 2. csütörtök, 19-21 óráig: KRYON ÜZENETE A MAGYAROKNAK
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Az emberiség nagy családját itt a bolygón, különböző múlttal, hagyományokkal, kultúrával rendelkező népcsoportok alkotják. Minden népet meghatároz egy egyedi energiaminőség, szemlélet, speciális feladat, amivel segíti, színesíti, gazdagítja az egészet. Mindennek ami létezik, rendeltetése van, és ez egy népre is igaz...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Május 9. csütörtök, 19-21 óráig: HIBÁS MINTÁK FELISMERÉSE
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
CSAKRATISZTÍTÓ HANGFREKVENCIÁK A HATHOROKKAL!
Mielőtt leszületünk földi inkarnációnkba mindannyian eltervezzük, hogy
milyen lélekproblémákkal, megoldandó feladatokkal szeretnénk foglalkozni, hogy a lélek fejlődését segítsük. Ehhez a célhoz alakítjuk energiarendszerünket, természetünket, melyekkel bevonzzuk és megteremtjük a szükséges élethelyzeteket. A megoldáshoz, feloldáshoz az erőt, képességet is magunkkal hozzuk. Isteni Énünk folyamatosan ezek felé a célok felé terel bennünket, hiszen ez a Földi élet értelme, a tapasztalás általi fejlődés.
Gyakran több földi élet telik el  azzal, hogy egy-egy lélekproblémát meggyógyítsunk. Előfordul, hogy fel sem ismerjük azt a hibás mintát, ami miatt nem tudjuk megváltoztatni az életünket, vagy újra és újra hasonló helyzeteket teremtünk. Ezen az estén segítséget kapunk, felismerésben és a megoldásban is... 

MagNet Ház (Sziddhárta)

Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Május 11. szombat, 10-18 óráig: FELKÉSZÍTÉS AZ ÚJ ENERGIA BEFOGADÁSÁRA KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Életünk megvizsgálásával megláthatjuk, hogy valójában milyen mértékben adtunk idáig teret az új energiák átalakító erejének magunkban és az életünk különböző területein. Régi érzelmi és gondolatmintákkal, megrögzöttségekkel, viselkedésmintákkal, szokásokkal a régi energiákat megtartjuk és működtetjük. Ahhoz, hogy megjavítsuk a dolgokat, az emberi kapcsolatainkat, megteremtsük azt a valóságot magunk körül amiben élni szeretnénk, fel kell ismernünk, hogy mi az amihez ragaszkodunk, mit működtetünk még magunkban, ami megakadályoz minket ebben, és el kell engedni. Ezen a programon égi segítőink ezen a folyamaton vezetnek végig bennünket.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft


Május 16. csütörtök, 19-21 óráig: AZ AKTUÁLIS ENERGIÁKKAL JÁRÓ KIHÍVÁSOK
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
EGYENSÚLYI ÁLLAPOT LÉTREHOZÁSA A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL!

A folyamatosan beáramló, felemelkedést segítő energiák és a még jelen lévő régi energia harca megnyilvánul mindannyiunk életében és próbára tesz bennünket. A régi energia nem adja meg magát könnyen, és azokon az embereken keresztül, akik valójában nem akarják az energiaváltást, szeretnék hátráltatni, vagy megakadályozni a folyamatot. Ez megnyilvánulhat az emberek közötti irigység, rosszindulat, harag, ítélkezés, akadályoztatás, hazugság... formájában is, ami bomlasztó hatással van az emberi kapcsolatokra, társulásokra. A program során abban kapunk útmutatást, hogy hogyan tudjuk megvédeni magunkat ezeknek az energiáknak a hatásától.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Május 20. hétfő, 16-21 óráig: PÜNKÖSDI SZABADTÉRI PROGRAM A FÉNYTESTVÉREK KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KERETÉBEN
Pünkösdkor a Szentlélek eljövetelét ünnepeljük a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn. Ez a Szent Szellem Erejének és a Krisztusi szeretet befogadásának a misztériuma. A Szent Szellem az Istenből kiáradó jóság, Isten megszemélyesült szeretete. Ezen a napon tudatosan eggyé válhatunk vele, átélhetjük és befogadhatjuk az Ő szeretet eszenciáját, áldását, fényét. Ennek köszönhetően mélyebb és bensőségesebb kapcsolat alakul ki önmagunkkal, a világgal, a szeretet mindenhatóságával.
 
Programok:
 
CHILI-JÓGA Pártos Csillával

A CHILI-módszer egy dinamikus, éber meditáció, mely harmonizálja a testtartást, a légzést és a koncentrációt. A CHILI-JÓGA klasszikus hatha hot jóga alapokra épülő gyakorlatsor, amely során a gyakorlók az egyes ászanákat meghatározott sorrendben, a légzéssel összhangban végzett átkötő mozdulatokkal egészítik ki...
(Ha tudtok hozzatok magatokkal polifómot!)

Hangtál meditáció a Hathorok hangfrekvenciáival Ádám Andrással

FÖLDANYA élő médiumi közvetítés Stickel Gáborral

EMBER ÉS FÖLD KAPCSOLATA AZ ÚJ ENERGIÁKBAN - AZ ELSŐ LÉPÉSEK
"Szeretett gyermekeim!
Egy új energiaciklus kezdődött az emberiség életében az Új Energiák beáramlásával. Sok ember nem érti, nem érzi, mit is kéne tennie. Azt érzi, hogy váltani, változtatnia kell - de hogyan? Mit tegyek, Gaia? Mi történik a világgal, az emberekkel? Ó, gyermekem! Egyszerű a válasz, de munkás a kivitelezés: válts látásmódot, válts szemléletet, érezd és éld meg mindazt, ami érted van itt. Tedd meg magadért, a bolygóért, az életért"
"Gaia”


Jézus-Mária Magdolna-Mihály Arkangyal élő médiumi közvetítés Ádám Andrással, Lukácsi Máriával, Stickel Gáborral

A Pünkösd misztériumába kapunk beavatást, és segítséget, hogy befogadjuk Isten és a Krisztusi szeretet folyamatos áradását és eggyé váljunk vele.

Kryon élő médiumi közvetítés Ádám Andrással
Üzenet a Fénymunkásoknak, akik a fénnyel dolgoznak, akik vállalták, hogy spirituálisan dolgoznak magukon, akik helyreállítják magukban az egyensúlyt, megváltoznak, hogy elősegítsék a változást...


Frissítő gyógymasszázsra lehetőség van jelentkezni a program egész ideje alatt Kolonics Balázsnál!

 

A teljes programon való részvétel ingyenes, az Alapítvány munkájához való hozzájárulást, adományt köszönettel elfogadunk!

ESŐ ESETÉN A PROGRAM 
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Galagonya terem
LESZ MEGTARTVA!


A SZABADTÉRI PROGRAM ESETÉN:

Helyszín, megközelítés:


Pilisszentkereszt Klastrom-kert megközelítése tömegközlekedéssel:


Budapestről szentendrei HÉV-vel Pomázig. HÉV állomástól Volán Busz járataival Pilisszentkeresztig


Pilisszentkereszten, két helyen lehet leszállni a buszról:
1. Dobogókőre közlekedő járatról: pilisszántói elágazás (2. megálló a településen). Innen balra a Fő utcán végighaladva, a Templom után az első utca a Pataksor utca.
2. Pilisszentkeresztre közlekedő járat esetén végállomásnál (autóbusz-forduló) kell leszállni. Innen visszaindulva a Főutcára az elő utca balra a Pataksor utca.
 
A Pataksoron, néhány ház után murvás úton kell jönni a patak mellett, az első leágazásig, ahol balra lehet fordulni egy rövid földútra (egy nagy fán lévő nyíl "Klastrom" felirattal is mutatja) az apátság romjainak bejáratához.

 
 
Jelölések az alább hivatkozott térképen:
 
A pont: az pilisszántói elágazás megálló
C pont: a autóbusz-forduló
B pont: a Pataksor utca végét jelöli, ahol továbbhaladva és balra fordulva lehet bejutni a Klastrom-kertbe (Apátság romjai) 

Pilisszentkereszt térkép
:
ITT

Menetrendek: BKV, VOLÁN, HÉV

Pilisszentkereszt Klastrom-kert megközelítése autóval:
Budapest-Pomáz útvonal: a 11-es úton kifelé haladva, még Szentendre előtt balra kell elkanyarodni Pomáz felé (közvetlenül az OMV kút után), Pomázon jobbra kell jönni Dobogókő irányába. Beérkezve Pilisszentkeresztre, a pilisszántói elágazásnál balra kell kanyarodni a Fő utcára, a templomot elhagyva, az első utca jobbra a Pataksor utca.
Budapest- Pilisvörösvár- Pilisszántó útvonal: Budapestről a 10-es (Bécsi úton) kifelé autózva, Pilisvörösváron kell elkanyarodni Pilisszántó irányába. Pilisszántón végighaladva, tovább a Pilis nyergén átérkezve tárul elénk Pilisszentkereszt látképe. Ez a bejövő út a temető mellett spontán kanyarodik jobbra, amelyen elhagyva az autóbusz-fordulót, az első utca balra a Pataksor utca.
Parkolás: A Pataksoron, néhány ház után murvás úton kell jönni a patak mellett, az első leágazásig, ahol balra lehet fordulni egy rövid földútra (egy nagy fán lévő nyíl "Klastrom" felirattal is mutatja) az apátság romjainak bejáratához. Ezen a földúton lehet parkolni is egyben a sorompó előtt a füvön.
Az útvonal pontosításához, vagy egyéb útvonal megtervezéséhez ajánlom a
www.utvonalterv.hu
-t.

 
Május 23. csütörtök, 19-21 óráig:
A TUDATOS TEREMTÉST AKADÁLYOZÓ ÉRZELMI BLOKKOK OLDÁSA

Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
ÉRZELMI BLOKKOK OLDÁSA A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL

Emelkedő tudatszintünk hatására kezdünk ráeszmélni, hogy a mindenség bősége, a végtelen számú lehetőségek folyamatosan ott vannak körülöttünk. Kezdjük megérteni, hogy tudatunk erejével magunkhoz tudjuk vonzani azt, amit szeretnénk, és a saját valóságunkat mi teremtjük magunknak. Mégis sokan még olyan érzelmi akadályokat működtetünk, amik blokkolják a pozitív teremtést. Ilyen érzelmek az érdemtelenség, bűntudat, önszeretet hiánya, kishitűség...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Május 25. szombat: TÍZMILLIÓSZOROS NAP A TELIHOLD TÁMOGATÁSÁVAL!

10- 17 óráig: BŐSÉGTEREMTÉS KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Ezen a napon a beáramló támogató energiák minősége segít, hogy tudatossá váljunk saját teremtő erőnkre. A program témája ennek az erőnek a felelősségteljes használata, hogy életünket és világunkat olyanná formáljuk, amilyennek szeretnénk és megtanuljunk fizikai síkon teremtési szándékunkkal összhangban cselekedni. A magunkkal hozott lehetőségeink figyelembevételével tudatosan tudjuk elindítani és támogatni a jövőnk valóságának teremtési folyamatát.
A megsokszorozódott energiák segítenek fizikai síkon bevonzani a szándékaink, vágyaink beteljesüléséhez szükséges feltételeket. Tudatszintünk emelkedésével a BŐSÉG fogalma átértékelődik és már nem a felhalmozásra törekszünk, hanem életünk kiteljesítésére, igazi jóllétre, egészségre, szabadságra, szerető kapcsolatokra. Engedjük, hogy ez a fogalom mindenki számára egyéni tartalommal töltődjön fel és ne a társadalmi elvárások, a média, a reklámok, vagy más emberek elképzelése, hiedelmei határozzák meg!

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 8000,-Ft

Ha jelentkeztek a programra, kérlek jelezzétek, hogy kértek-e ebédet! 3 fogásos indiai vega kaja, 1200,-Ft.

19-21 óráig: Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna-Földanya (Stickel Gábor) élő médiumi közvetés
A beáramló mindenre kiterjedő, átalakító, megújító új energiák elősegítik az önmagunkon belül, életünkben és a világban, végbemenő változást. Ezt a folyamatot tudatosan segíthetjük a TÍZMILLIÓSZOROS NAP erejével.
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtőerővel bír. Életünk minden pillanatában teremtünk, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni, hogy szerető kapcsolatokat, bőséget, a teljességünket hozzuk létre. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. A nap energiájának teremtőerejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
A valóságunkat mi magunk teremtjük, sokkal inkább, mint eddig bármikor. Ideje átéreznünk ennek a felelősségét és tudatosan élni teremtőerőnkkel. Belső világunk alakítja életünket. Ha másmilyen életet szeretnénk, a belső átalakulással kell kezdeni.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft


Május 30. csütörtök, 19-21 óráig: EMBER AZ EMBER TÁRSAKÉNT
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Számtalan ösvény vezet a felemelkedés útján. Ugyanoda tartunk, de gyakran különböző ösvényen haladunk. Fontos felismerni, hogy nem csak a miénk az egyetlen járható út. Még akkor is tiszteletben kell tartanunk a másik ember útját, ha mi már sokat haladtunk előre és látjuk, hogy amin mi járunk, azon ő is jobban haladna. Segítenünk és támogatnunk kell egymást, hogy minél többen odaérjünk a magunk választotta ösvényen, ahol majd minden ösvény találkozik. Lesznek akik nem akarnak elindulni egyik ösvényen sem, mert a régi dolgokban bíznak, lesznek akik megállnak és visszafordulnak, ezért útjaink elválnak, és mi nem ítélhetjük ezért meg őket. A dolgok akkor is megváltoznak, mert elegen maradunk az ösvényen, akik előidézzük a változást. Mindannyian az emberiség nagy családjába tartozunk, és amit magunkért teszünk, mindannyiunkért tesszük...
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98.
Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft