Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2013. június
 
 
Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

 

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások
a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt
a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.
 
 
 
Június 3. hétfő, 19-21 óráig:
CSEND MEDITÁCIÓ, ENERGIANÖVELŐ GYAKORLATOK
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Hathor hangfrekvenciák az elme lecsendesítéséhez
Ezen a programon közösen elvégzünk néhány nagyon hasznos meditációs gyakorlatot, melyek segítségével növelhetjük személyes energiánkat, megtanulhatunk befelé figyelni, megnyílni önmagunk magasabb szintjei felé.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft
 
Június 6. csütörtök, 19-21 óráig: 6:6:6
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Az év egyik legerőteljesebb napja. Minden tripla dátum egy aktiválás beindítója. Minden tripla dátum alkalmával energiaátjáró nyílik és olyan energiaminőségek erőteljes beáramlása történik, amik továbbsegítik a Földet és az emberiséget a felemelkedési folyamatban. A magas frekvenciájú energiák erőteljes lökete érkezik felénk. Ráhangolódásunkkal tudatosan be tudjuk fogadni és energetikai rendszerünkbe be tudjuk építeni ezeket a különleges kódolt energiákat, melyek a Föld és az emberiség felemelkedési folyamatát segítő, támogató frekvenciák. Aktiváló hatásukra belső átalakulási folyamataink magasabb szinten folytatódnak, felgyorsítva ezzel a külvilágunk változását is.
Miután beépülésre kerülnek ezek az energiák, hordozóivá válunk. Fontos szolgálatot téve ezzel azoknak az embertársainknak, akik csak később válnak alkalmassá arra, hogy be tudják fogadni ezeket a megújító, felemelő, átalakulást segítő frekvenciákat.
Fontos, hogy ezen a napon megnyíljunk és befogadóvá váljunk ezekre a minőségekre.
Az általunk közvetített entitások segítenek lehozni és befogadni ezeket a rendkívüli kódolt energiákat és együtt ünneplik velünk ezt a jelentős napot.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Június 8. szombat, 10-18 óráig:
ÖNMAGUNKKAL SZEMBENI FÉLELMEINK, KÉTSÉGEINK, BIZONYTALANSÁGUNK OLDÁSA KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
A félelmek, a kétségek, a bizonytalanság önmagunkkal kapcsolatban, a valódi önismeret hiányán alapul. Nem merünk szembenézni azzal, ami belül van, ezért nem is tudjuk reálisan megítélni magunkat. Nem merünk azonosulni lényünk minden részével, ezért nem tudunk egységbe kerülni. Félünk önmagunk árnyékos oldalától. Lényünk ezen részei  nélkülözik a szeretetet, elfogadást és irányítást, viszont léteznek és befolyásolják jellemünket, belső motivációinkat, blokkolják képességeink kibontakozását, hátráltatnak a spirituális fejlődésünkben, vágyaink, szándékaink, életfeladatunk beteljesítésében. A program során segítséget kapunk abban, hogy tudatosságunk fényével megvilágítsuk a sötét foltokat lényünkben, kifényesítsük és  önmagunkhoz emelve összeolvadjunk velük. Ezzel önmagunkkal szembeni félelmeink, kétségeink eltűnnek és nagyobb bizonyossággal, határozottsággal haladunk tovább az utunkon.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Boróka terem
Belépő: 8000,-Ft

Június 13. csütörtök, 19-21 óráig: ÉRZELMI BLOKKOK OLDÁSA II.
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
ÉRZELMI BLOKKOK OLDÁSA A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL
A spirituális fejlődéshez szükséges, hogy személyes energiánk is növekedjen. Sok energiára van szükségünk, hogy a tisztulási, átalakulási folyamatok végbemehessenek. Amikor negatív érzelmeket működtetünk, energiát veszítünk. Ezért is fontos, hogy érzelmeinket rendbe tegyük és tudatosan lecsökkentsük, kiküszöböljük a negatív érzelmeket, kioldjuk a bennünk lévő érzelmi blokkokat. Az érzelmeink befolyásolják a tudatunkat, energiarendszerünket, fizikai testünk folyamatait. Sokszor nem is vagyunk tudatában, hogy milyen negatív gondolatokat, fájdalmas emlékeket, mélyen ülő rossz érzéseket táplálunk magunkban, Azt is csak sejtjük, hogy egy-egy trauma, félelem, vagy fájdalmas tapasztalat milyen komoly blokkot tud képezni az energiarendszerünkben.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 17. hétfő, 19-21 óráig: AZ ŐSI EGYIPTOMI BELSŐ ALKÍMIA
Hathorok-Ízisz élő médiumi közvetítés
Ennek a programnak a témája a KA-test szerepe és az ősi egyiptomi alkímia módszereinek megismerése. A spirituális fejlődéshez sok finomenergiára van szükségünk. Ehhez a KA-testünk rendszeres feltöltésével juthatunk hozzá.
A belső alkímia fontos aspektusa a legerősebb energiánk, a szexuális energia átalakítása.
A belső alkímia célja önmagunk legmagasabb minőségeinek feltárása. Amikor ez megvalósul, feltölt bennünket a legmagasabb szintű
életerő-energia, megfiatalodunk, élettelivé válunk és rendelkezni fogunk a tudatos teremtéshez szükséges energiával.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Lótusz terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 20. csütörtök, 19-21 óráig: FELKÉSZÜLÉS A NYÁRI NAPFORDULÓRA!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
CSAKRATISZTÍTÁS A HATHOROK HANGFREKVENCIÁIVAL
A nyári napforduló energetikailag  az év egyik legfontosabb, legerőteljesebb napja. Minden napforduló eseményével is energia kapu nyílik. Ezért ebben a hónapban hatalmas mennyiségű fény árasztja el a Földet. A beáramló energiák újabb lendületet adnak a felemelkedési folyamatnak és elsöprik az útjában álló akadályokat.  Amikor a Nap a legmagasabban jár az égen, megvilágíthatjuk, átitathatjuk cselekedeteinket és önmagunkat a tudatosság fényével. Ez segít, hogy  továbbhaladjunk a spirituális fejlődés útján. Ezen a programon égi segítőink felkészítenek, megnyitnak bennünket a felénk áramló különleges frekvenciák, kódok befogatására és energia rendszerünkbe való beépülésükre.
MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft

Június 22. szombat, 10-18 óráig: ISTENI ÉNÜNKKEL VALÓ EGYESÜLÉS KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
Ezen a programon segítséget kapunk Önmagunk magasabb szintjeinek felfedezéséhez, megismeréséhez, végigvezetnek bennünket azokon a fázisokon, amik az Isteni Önvalónkkal való egyesülés lépcsőfokai.
Ez alatt megtapasztalhatjuk Isteniségünk természetéből fakadó erőt, bölcsességet, fényt, szeretetet.
Igaz Önvalónkon, a szereteten keresztül érzékelhetjük a valóságot, a létezés teljességét.
Ez a tapasztalás hozzásegít minket, belső hangunk, intuíciónk fejlődéséhez, az igazság, a valóság felismerésére való képességünkhöz.
Annyi lépcsőfokkal kerülünk közelebb az Isteni Önvalónkkal való egyesülésünkhöz, amennyire készen áll.

Fénysziget Gyógyközpont
Budapest XIII., Lehel út 5. I.em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 8000,-Ft

Június 22. szombat, 19-21 óráig:  A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Kryon élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat. Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejétmúlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek.
Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.

Fénysziget Gyógyközpont
Budapest XIII., Lehel út 5. I.em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 2000,-Ft


Június 27. csütörtök, 19-21 óráig: GYÓGYULÁS RAFFAEL ARKANGYALLAL
Raffael Arkangyal élő médiumi közvetítés

Ezen az estén jelenlétével és a testi-lelki gyógyuláshoz vezető tanácsokkal segít bennünket Raffael Arkangyal.

MagNet Ház (Sziddhárta)
Budapest VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,-Ft