Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2012. június

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna

A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.

 

Június 4. hétfő, 19-21 óráig: TÍZMILLIÓSZOROS NAP A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A beáramló mindenre kiterjedő, átalakító, megújító új energiák elősegítik a világban, életünkben és önmagunkon belül is végbemenő változást. Ezt a folyamatot tudatosan segíthetjük a TÍZMILLIÓSZOROS NAP erejével.
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtőerővel bír. Életünk minden pillanatában teremthetünk, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni stb. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. A nap energiájának teremtőerejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
A valóságunkat mi magunk teremtjük, sokkal inkább mint eddig bármikor. Ideje átéreznünk ennek a felelősségét és tudatosan élni teremtőerőnkkel. Belső világunk alakítja életünket. Ha másmilyen életet szeretnénk, a belső átalakulással kell kezdeni.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Juhar terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 6. szerda, 19-21 óráig:
6:6
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Ennek a napnak az energiája a 6-os számhoz tartozó minőségeket erősíti bennünk.
Ilyen a kommunikáció, egyensúly, harmónia, az otthonnal és a családdal kapcsolatos energiaminőségek...
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Juhar terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 9. szombat, 10-18 óráig:

ENERGIATESTEK TANFOLYAM A HATHOROKKAL ÉS KRYONNAL
Az energia szemszögéből egy ember, fizikai megtestesülésében, egymást átszövő energiamezőkből áll, mint például a KA-test, érzelmi, kauzális és asztráltest. Az első, ami a legnyilvánvalóbb számunkra a fizikai test, amivel összefonódva következnek a finomabb testek. A tanfolyam témája a különböző energiamezők megismerése, tisztítása, erősítése, ami kihat a fizikai test állapotára és segíti a magasabb tudatszintek elérését.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
A tanfolyam díja: 8000,- Ft


Június 14. csütörtök, 19-21 óráig:
A DNS 6. rétege
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A második 3 réteg a spirituális csoport. Minden rétegnek külön van célja és feladata, a 6. réteg a 4. és 5. fonal katalizátora. Ez a Felsőbb Én, az összekötő vezeték, a kommunikáció rétege, a legszentebb emberi réteg.
A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatainkat, megszerzett energiánkat, jelenlegi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható. Bizonyos részeit a rétegekről kapott információk segítségével és személyes szándékunk kifejezésével újraaktiválhatjuk és elkezdhetjük működtetni. Ezzel szunnyadó képességeinket fejlesztjük ki újra.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 20. szerda, 19-21 óráig:
NYÁRI NAPFORDULÓ!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A nyári napéjegyenlőség, napforduló energetikailag az év egyik legfontosabb, legerőteljesebb napja. Amikor a Nap a legmagasabban jár az égen, megvilágíthatjuk, átitathatjuk cselekedeteinket és önmagunkat a tudatosság fényével.
A napforduló eseményével beáramló energiák segítenek elhárítani a felemelkedési folyamat minden akadályát. Ezen a programon égi segítőink támogatnak bennünket a felénk áramló különleges frekvenciák, kódok befogatásában és energia rendszerünkbe való beépítésében.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft


Június 23. szombat, 10-18 óráig:
A TUDAT FELSZABADÍTÁSA TANFOLYAM KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL
A tudat felszabadítása a félelem, a ragaszkodás, a korlátozó hiedelmek rabságából. Ezáltal felszabadul a bennünk élő eredendő tudás, bölcsesség, ősbizalom, szeretet, erő... Mindaz, ami nélkül nem tudjuk megélni a létezés valódi örömét, nem nyithatjuk ki szárnyainkat, hogy az anyagi világ fölé emelkedjünk, nem tapasztaljuk meg a szabadságot, mint a Teremtő legnagyobb ajándékát.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Boróka terem
A tanfolyam díja: 8000,- Ft


Június 27. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft


Június 30. szombat, 10 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer, Kálvária domb
Belépő egy mosoly!

kalvaria_terkep.jpg