Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2012. február

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:

 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna


A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget, amire éppen szüksége van.
Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.


Február 2. csütörtök, 19-21 óráig:
  2:2.
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Az ezen a napon beáramló 2012-es évben bekövetkező változásokat segítő energiák, olyan minőségek, melyek erősítik bennünk az együttérzést, könyörületet, az elfogadást, az együttműködésre való hajlandóságot. Ez emeli a Föld és az emberség rezgését és abban s segítséget nyújt számunkra, hogy a változásokat rugalmasan, pozitívan éljük majd meg.
Fénysziget Gyógyítóközpont
Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 2000,- Ft

Február 4. szombat, 10-18 óráig:
AZ EMBER AZ EMBER TÁRSAKÉNT TANFOLYAM
KRYONNAL ÉS A HATHOROKKAL

Amikor ráébredünk kik vagyunk és miért vagyunk itt a Földön, arra is ráeszmélünk, hogy embertársaink is azok, akik mi vagyunk és más szemmel nézünk rájuk. Van egy mondás: "Akit a legnehezebb szeretni, annak van a legnagyobb szüksége a szeretetre."  A minden emberben ott lévő istenséget lássuk és ne azt a 3D-s részét, akivé vált a félelmeitől, a kétségeitől, az önbecsülés hiányától, a haragtól, a csalódásoktól, a szenvedéstől, a drámáktól, amikben él. Ha az istenséget látjuk, a  bennünk lévő isteni rész megérinti a benne lévő isteni részt,  a szeretet áramolni kezd és leolvasztja a falakat. Ha spirituális családtagként tekintünk másokra és úgy is élünk közöttük, békét, nyugalmat, harmóniát teremtünk számukra is.
Fénysziget Gyógyítóközpont
Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő
Belépő: 8000,- Ft

Február 7. kedd, 19-21 óráig:  A TELIHOLD EREJÉVEL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden telihold és újhold napja százszoros erővel bír. A Hold ereje és fénye kiteljesedésével hatást fejt ki testünkre, lelkünkre és elménkre. Ilyenkor válunk a leginkább alkalmassá, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket és kifejezzük új teremtési szándékainkat.
Fontos az örök változással való megbékélés, ahhoz, hogy ne okozzunk szenvedést magunknak azzal, hogy beleragadunk régi idejét múlt helyzetekbe, mert valamikor jó volt, vagy hogy olyan dolgokhoz ragaszkodunk, ami régen jól szolgált minket, de ma már nincs rá szükségünk. Ha engedjük a körforgást működni az életünkben, mindig lesz helye az újnak, az időszerűnek. Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy tudatosan segítsük életünkben ezt a folyamatot.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Február 9. csütörtök:
Személyes hangfrekvenciák a Hathoroktól
Minél több embernek keresztül kell mennie az egyéni felemelkedésen, hogy a rezgésszintje, a tudatossága és a benne lévő fény megemelkedjen, ezzel segítve az emberiség kollektív felemelkedését.
Egyéni támogatást szeretnének nyújtani a Hathorok azoknak, akik ezt választják.
A hangfrekvenciák különleges ereje abban rejlik, hogy az elménk szűrője nem tudja értelmezni, így hárítani sem, ezért sejt szintig hatnak. A Hathorok a hang mesterei és ősidők óta tanítják a hangfrekvenciák alkalmazására az emberiséget. A személyre szóló hangfrekvenciákkal segíteni szeretnének egyéni fejlődésünkben a felemelkedés útján.
A személyre szóló hangfrekvenciák rögzítésre kerülnek, gyakori hallgatásuk ajánlott.
Teljesen egyénre szabottan gyógyító, tisztító, rezgésemelő hatást váltanak ki.
Fénysziget Gyógyközpont
Budapest XIII., Lehel út 5. I.em. 15/b. 17-es kapucsengő
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
E-mail: andras.kryon@gmail.com   Tel: +36 20 598-2908
Ára: 8000,-Ft (tartalmazza a hanganyagot)

Február 15. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A DNS 2. RÉTEGE! Az első 3 réteg a legfontosabb számunkra a mindennapi életben. A DNS tárol minden információt, ami a létezésünkhöz szükséges. Tartalmazza, hogy kik vagyunk, eddigi földi tapasztalatinkat, megszerzett energiáinkat, jelenlegi lehetőségeinket, életfeladatunkat, a kristályprogramot. Fejlődésünk alapján a DNS folyamatosan változik és tudatosan is változtatható. Bizonyos részeit a rétegekről kapott információk segítségével és személyes szándékunk kifejezésével újraaktiválhatjuk és elkezdhetjük működtetni.
Ezzel szunnyadó képességeinket fejlesztjük ki újra.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 2000,-Ft

Február 18. szombat, 10-18 óráig:
TÚLLÉPNI A LINEÁRIS GONDOLKODÁSON TANFOLYAM KRYONNAL
A tudatos ember a jelenben él és tudja, hogy az idő lineáris. Ha túllépünk az idő korlátain, megértjük, hogy minden a mostban létezik. Így a félelem, aggódás és gond nélküli gyermek jellemzőit is, aki voltunk, akit belső gyermeknek nevezünk, megélhetjük újra, az Isten szeretetében és a gondviselésben való ősbizalomként. A szív kvantum. A magasabb tudatosság a szívünkben van, és az érzelmek segítségével fogjuk fel a kvantum állapotot. Belső Istenségünk és a tiszta szándékunk erejével megszólíthatjuk a DNS-ünket, utasításokat adhatunk a sejtjeinknek, öngyógyítást végezhetünk, megváltozhatunk, megváltoztathatjuk az életünket.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Botorján terem
Belépő: 8000,-Ft

Február 22. szerda, 19-21 óráig: TÍZMILLIÓSZOROS NAP!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtő erővel bír. Életünk minden pillanatában teremthetünk jót, vagy rosszat, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni stb. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. E nap energiájának teremtő erejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.
Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Galagonya terem
Belépő: 2000,-Ft

Február 25. szombat, 11 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer, Kálvária domb
Belépő egy mosoly!

Megközelíthető: Batthyányi tér és Szentendre közötti hévvonal Békásmegyeri megállójánál kell leszállni, onnan a 143-as busszal az Égető utcáig. A dombra 3 oldalról is fel lehet menni.
Lásd a térképen:

kalvaria_terkep.jpg

Szeretettel várunk mindenkit!


Február 29. szerda, 19-21 óráig:

Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft

 

Személyes konzultáció Kryonnal és Hathorokkal
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.
(Ádám András. +36 20 598-2908)

Személyes konzultáció Ízisszel és Mária Magdolnával
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.
(Lukácsi Mária. +36 20 547-5067)


szeretetegysegúj_100.jpg