Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

4-es-kep2_500.jpg

Élő médiumi közvetítések
2011. november

Ádám András és Lukácsi Mária médiumok
közvetítésében megszólalnak:
 Hathorok – Ízisz - Kryon – Mária Magdolna
 
A programokon élő közvetítés történik, vagyis az általunk közvetített entitások saját energiaminőségeikkel átitatott magas rezgésű szeretet energiával betöltik a körülöttünk lévő teret. Ezáltal a résztvevők rezgése és energiaszintje is megemelkedik, tisztulási, gyógyulási folyamataik beindulnak, felgyorsulnak.
A létrejövő erőtér lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egyéni fejlődésében magasabb szintre lépjen. Az energiaminőségek intelligenciája biztosítja, hogy mindenki abban kapjon segítséget,
amire éppen szüksége van.

Mialatt az energetikai folyamatok zajlanak, a megszólaló entitások a résztvevőknek szóló információkat, útmutatást adnak át rajtunk keresztül.
Ezek az üzenetek mindig olyan tartalommal bírnak, ami segítséget nyújt a jelenlévőknek a bennük és a világban zajló folyamatok mélyebb megértéséhez, kihívásaik, nehézségeik megoldásához, a továbblépéshez.
 
November 4. péntek, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
"És mi az az IGAZSÁG?" tette fel a kérdést Jézusnak a Pilátus, amikor elé vitték. Az igazság az, ami szabaddá tesz, ami mindig előrevisz, és mégis gyakran félünk az igazságtól, mert lerombolja az illúzióinkat és szembesít a valósággal. Égi segítőink arra biztatnak bennünket, hogy keressük és találjuk meg mindenben az igazságot, és ne feledjük, hogy az igazság mindig egyszerű.
Ezen az estén ahhoz adnak útmutatást, hogy hogyan tegyük ezt.
Fénysziget Gyógyítóközpont

Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő

Belépő: 2000,- Ft
November 11. péntek, 19-21 óráig: 11.11.11. A TELIHOLD TÁMOGATÁSÁVAL!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
Minden tripla dátum alkalmával energia átjáró nyílik. A felemelkedés szempontjából azonban ez a legkülönlegesebb tripla dátum, mivel a felemelkedés száma a 11.
Az energiaátjárón erőteljesen tudnak leáramolni a Föld és az emberség felemelkedését segítő, támogató energiák. Fontos, hogy ebben az időszakban megfelelően megnyíljunk és befogadóvá váljunk ezekre a minőségekre.
Az általunk közvetített entitások segítenek lehozni és befogadni ezeket a rendkívüli kódolt energiákat. Ilyenkor érdemes csoportokba gyűlni és közös meditációban kihasználni ezeket a különleges alkalmakat.
Ezt az eseményt a TELIHOLD ereje is támogatja.
Fénysziget Gyógyítóközpont

Budapest, XIII, Lehel út 5. I. em. 15/b. 17-es kapucsengő

Belépő: 2000,- Ft

November 12. szombat, reggel ½6 - ½8 óráig:
CSATLAKOZÁS A VILÁGMEDITÁCIÓHOZ!
Hathorok élő médiumi közvetítés
FÉNYÁTVITEL: AZ AGYALAPI MIRIGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁSA
A Hathorok, Tom Kenyon közvetítésében újabb világmeditációra hívják az emberiség azon részét, akik tudatosan részt kívánnak venni a felemelkedési folyamatban. A meditáció során a Hathorok különleges hangfrekvenciákkal és az ez idő alatt beáramló energiákkal segítik az agyalapi mirigy dimenzionális hangolását. Ez a folyamat a szervezetünk mirigyrendszerét árasztja el energiával, ami a fizikai testünk finomodását segíti elő. Ha szeretnétek részt venni, legyetek szívesek a részletes leírás és a csatolt hanganyag segítségével néhányszor elvégezni a gyakorlatot, hogy minél jobban tudjátok hasznosítani ezt a különleges meditációt.
Az időeltolódás miatt mi itteni idő szerint 2011. november 12-én reggel 6 és 7 óra között tudunk energetikailag csatlakozni a Seattle-ben rendezett meditációhoz.

Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Juhar terem
Belépő: 2000,- Ft

November 12. szombat, 10-17 óráig:
A FELEMELKEDÉSI FOLYAMATOT SEGÍTŐ GYAKORLATOK
TANFOLYAM A HATHOROKKAL

Ezek a technikák mind azt a célt szolgálják, hogy az átalakulási folyamatban létre tudjuk hozni és meg tudjuk tartani mentális és érzelmi stabilitásunkat. Megfelelően be tudjuk fogadni és hasznosítani tudjuk a felénk áramló energiákat. Ez egyre nagyobb kihívást jelent számunkra a növekvő válság és zavarodottság időszakában. Kialakíthatjuk saját védelmünket a fizikai megpróbáltatások ellen.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 7000,-Ft

November 12. szombat, 19-21 óráig:
Hathorok élő médiumi közvetítés
FÉNYÁTVITEL: AZ AGYALAPI MIRIGY DIMENZIONÁLIS HANGOLÁSA
A meditációval kapcsolatos energiák beáramlása 3 napig tart, itteni idő szerint november 12. hajnal 4 órától november 14. éjjel 1 óráig. Ezért, ha valaki szeretne részt venni a csoportos meditáción, de reggel 1/2 6-ra nem tud eljönni, vagy újra át szeretné élni, este megismételjük a programot.

Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Juhar terem (A Kodály köröndnél)
Belépő: 2000,- Ft
November 17. csütörtök, 19-21 óráig: TÍZMILLIÓSZOROS NAP!
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő médiumi közvetítés
A tibetiek szerint ilyenkor minden gondolatunk, szavunk, szándékunk, cselekedetünk lényegesen nagyobb teremtő erővel bír. Életünk minden pillanatában teremthetünk jót, vagy rosszat, de ezeken a napokon szándékaink tőlünk függetlenül hatalmas energetikai támogatást kapnak. Ezeknek az energetikailag erős napoknak a figyelemmel kísérése az egész világon elterjedt.
Érdemes ezen a napon arra összpontosítani, hogy mit szeretnénk megteremteni, bevonzani, hogy életünk kiteljesedhessen, miben szeretnénk változni, milyen új gondolatmintával szeretnénk azonosulni stb. Kifejezhetjük elengedési szándékunkat mindazzal kapcsolatban, amitől meg szeretnénk válni, ami már nem boldogít bennünket. Legyen az elavult gondolatminta, rossz szokás, téves hiedelmek, túlélt élethelyzet, körülmény, személy, aki visszahúz, hátráltat, bármilyen minőség, ami már nem szolgál bennünket, nincs helye megújuló valóságunkban. A nap energiájának teremtő erejét felhasználhatjuk az egész emberiség felemelkedéséi folyamatának segítésére.
Azért tartjuk fontosnak ezt a programot, mert ha napközben nem is tudunk erre megfelelő mértékben figyelmet fordítani, este égi vezettetéssel megtehetjük.

Sziddhárta Közösségi Ház
Budapest, VI., Andrássy út 98. Juhar terem (A Kodály köröndnél)
Belépő: 2000,- Ft

November 19. szombat, 11 óra:
Sugárzó Szívek találkozója, a Szeretet Egységének napja
Csoportos gyógyítás, karma oldás
A PROGRAM SORÁN MÉDIUMI KÖZVETÍTÉS VÁRHATÓ!
Békásmegyer,
Kálvária domb
Belépő egy mosoly!
Megközelíthető: Batthyányi tér és Szentendre közötti hévvonal Békásmegyeri megállójánál kell leszállni, onnan a 143-as busszal az Égető utcáig. A dombra 3 oldalról is fel lehet menni.
Lásd a térképen:

kalvaria_terkep.jpg


November 23. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Ízisz-Kryon-Mária Magdolna élő közvetítés
A belső átalakulásunk leglényegesebb folyamata tudatosságunkat áthelyezni az elménkből a szívünkbe. Miért ez jelenti számunkra a tudati felemelkedést?
Erre kapunk választ ezen az estén.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Árnika terem
Belépő: 2000,- Ft

November 26. szombat, 10-18 óráig:
A RAGASZKODÁSTÓL AZ ELENGEDETTSÉGIG tanfolyam Kryonnal
A ragaszkodás, a változtatástól való félelem, a rugalmatlanság sokunknak komoly akadályt jelent a felemelkedés útján. Nem haladunk, vagy csak nagyon lassan ezek miatt a megrögzöttségek miatt. Sokan kérdezik, mi a dolgom, mi a feladatom most? Mindannyiunknak elsősorban a saját életünket kell rendbe tenni. Ami nem megy, ami nem működik az életünkben, azon kell változtatni és ez a legnehezebb. Gyakran inkább szemellenzőt veszünk fel, észre sem akarjuk venni a nyilvánvalót, inkább bármi másra figyelünk, csak azzal ne kelljen foglalkozni. Előfordul, hogy már minden máson változtattunk, csak ahhoz nem nyúltunk, ami igazán megoldásra vár, ami megkeseríti az életünket, mert valahol mélyen azt gondoljuk, hogy ezzel nem tudunk megbirkózni. Ezen a programon Kryon segít szembenézni életünk nagy kihívásaival és az ezekkel kapcsolatos félelmek, ragaszkodások feloldásában is.
Sziddhárta Közösségi Ház

Budapest, VI., Andrássy út 98. Rekettye terem
Belépő: 8000,- Ft
November 30. szerda, 19-21 óráig:
Hathorok-Kryon élő médiumi közvetítés
Klubkönyvtár 
Szentendre, Püspökmajor Ltp. Hamvas Béla u. 6.
Belépő: 2000 Ft
 
Személyes konzultáció Kryonnal és Hathorokkal
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.(Ádám András. +36 20 598-2908)
 
Személyes konzultáció Ízisszel és Mária Magdolnával
Időpont egyeztetés telefonon, ára: 7000 Ft.(Lukácsi Mária. +36 20 547-5067)
 
A konzultációk időtartama kb. 1 óra, melyen személyre szóló
élő közvetítés várható. Érdemes előre megfogalmazott konkrét
kérdésekkel érkezni. A konzultáción elhangzottakat rögzíthetitek.
 

szeretetegysegúj_100.jpg